Verfspuit

Pneumatische verfspuit

Zoekt u een pneumatische verfspuit? Dan zal u zich af moeten vragen waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Met een verfspuit kunt u gemakkelijk en snel (grote) oppervlaktes voorzien van een laag verf. Voor de kleinere oppervlaktes kunt u kiezen voor een verfspuit met een boven of onderbreker, dit zijn verfspuiten met een kleiner reservoir. Voor de grotere oppervlaktes kunt u beter kiezen voor een verfspuit met een groter (apart) reservoir.

...

Ook is het belangrijk om te kijken naar het type verfspuit die u wilt kiezen, denk hierbij aan de ‘high volume low pressure’ dit zijn goedkopere modellen die over het algemeen wat meer geschikt zijn voor de huis, tuin en keuken werkzaamheden (zoals kozijnen, wanden en deuren). En de ‘high volume high pressure’ modellen zijn de wat duurdere modellen, geschikt voor het meer professionele werk. Ook is er een grote keuze in de nozzles voor de verfspuiten (de spuitkop), kleine/ smalle nozzles zijn meer geschikt voor kleine hoeveelheden verf en dunnere terwijl en grote/ brede nozzles zijn juist geschikt voor grote(re) hoeveelheden dikke verf. Ook is het erg belangrijk om de verfspuiten goed schoon te maken met kwalitatief goede schoonmaakspullen om beschadiging te voorkomen.

(Pneumatisch wil zeggen: aangedreven d.m.v. perslucht)

Wat zijn de voor- en nadelen van pneumatische verfspuiten

De belangrijkste voordelen van onze pneumatische verfspuiten is dat pneumatisch gereedschap erg veilig is in gebruik (geen vonken en explosiegevaar), makkelijk te transporteren is, lage kosten met zich mee brengen (geen elektriciteit nodig) en pneumatisch gereedschap is erg betrouwbaar en nauwkeurig, zodoende is pneumatisch gereedschap zoals pneumatische verfspuiten dus erg handig en makkelijk in gebruik. Een aantal nadelen van pneumatisch gereedschap is o.a. dat de productie van perslucht een laag rendement heeft, ook komt daar nog het verlies bij van de druk door langere leidingen, te hoge druk die bij gebruik weer gereduceerd moet worden en natuurlijk eventuele lekkages. Erg energie-efficiënt is het gebruik van pneumatische gereedschap zoals pneumatische verfspuiten dus niet.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een pneumatische verfspuit kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze pneumatische verfspuiten.

Pneumatische verfspuiten van de beste merken

Wij hebben een hoop pneumatische verfspuiten in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Airpress & Rodcraft. Dit zijn pneumatische verfspuiten voor zowel professioneel als particulier gebruik. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een pneumatische verfspuit. Wij proberen altijd een zo concurrerend mogelijk te zijn en een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.

Waarom een pneumatische verfspuit bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe pneumatische verfspuit bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe pneumatische verfspuit? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


15 artikel(en)

15 artikel(en)