Schuurmachine

Pneumatische schuurmachine

Zoekt u een pneumatische schuurmachine? Dan zal u zich af moeten vragen waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Een pneumatische schuurmachine is een schuurmachine die werkt op luchtdruk (aangedreven voor een compressor). Een pneumatische schuurmachine kan worden gebruikt worden voor dezelfde soort werkzaamheden als elektrische of accu aangedreven schuurmachines. Ook voor pneumatische schuurmachines geldt dat je verschillende soorten hebt zoals excentrische, vlak en stripschuurmachines. Deze machines kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld: het gladschuren van oppervlaktes, verf en lakresten verwijderen en hoeken, randen of andere lastig te bereiken plekken gladschuren (natuurlijk afhankelijk van het soort schuurmachine). Pneumatisch wil zeggen: aangedreven d.m.v. perslucht.

...

Wat zijn de voor- en nadelen van pneumatische schuurmachines?

De belangrijkste voordelen van onze pneumatische schuurmachines is dat pneumatisch gereedschap erg veilig is in gebruik (geen vonken en explosiegevaar), makkelijk te transporteren is, lage kosten met zich mee brengen (geen elektriciteit nodig) en pneumatisch gereedschap is erg betrouwbaar en nauwkeurig, zodoende is pneumatisch gereedschap zoals pneumatische schuurmachines dus erg handig en makkelijk in gebruik. Een aantal nadelen van pneumatisch gereedschap is o.a. dat de productie van perslucht een laag rendement heeft, ook komt daar nog het verlies bij van de druk door langere leidingen, te hoge druk die bij gebruik weer gereduceerd moet worden en natuurlijk eventuele lekkages. Erg energie-efficiënt is het gebruik van pneumatische gereedschap zoals pneumatische schuurmachines dus niet.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een pneumatische schuurmachines kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze pneumatische schuurmachines.

Pneumatische schuurmachines van de beste merken

Wij hebben een hoop pneumatische schuurmachines in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Metabo & Rodcraft. Dit zijn pneumatische schuurmachines voor zowel professioneel als particulier gebruik. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een pneumatische schuurmachine. Wij proberen altijd een zo concurrerend mogelijk te zijn en een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.

Waarom een pneumatische schuurmachine bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe pneumatische schuurmachine bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe pneumatische schuurmachine? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


26 artikel(en)

26 artikel(en)