Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld

Multitool accessoires

Multitool accessoires

Zoekt u een multitool accessoire, dan zult u op een aantal punten moeten letten. Multitool accessoires zijn zeer handig voor de Multitool omdat u verschillende opzetstukken kan gebruiken en vele diverse werkzaamheden kan verrichten met één machine. Er bestaan verschillende soorten multitool accessoires, zoals:

  • Invalzaagbladen (kan gebruikt worden voor o.a. uitsparingen zagen, kan overal in het materiaal gebruikt worden omdat de zaag er ‘in valt’ zoals de naam doet vermoeden)
  • Zaagbladen (voor het zagen in materialen)
  • Segmentzaagbladen (voor het doorzagen en afkorten van bijvoorbeeld kozijnen maar ook het verwijderen van voegen en tegels)
  • Segmentfrezen (voor freeswerkzaamheden)
  • Specieverwijderaars (zoals de naam al zegt, het verwijderen van specie)
  • Schrapers (voor het wegschrapen van bijvoorbeeld lijm en kitresten)
  • Schuurbenodigdheden (zoals schuurvellen, voor het opschuren van oppervlakken)


Multitool accessoires zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Niet elke multitool accessoires is merk gebonden, een groot deel is dus universeel bruikbaar. Let bij aanschaf wel op de specificaties en het soort blad. Net zo als met andere zaagbladen en schijven heb je ook bij multitool bladen de ‘gewone’ aansluiting en de X-lock aansluiting (los en vast maken met 1 klik), deze zijn onderling niet uitwisselbaar. Let er dus goed op wat voor aansluiting uw (gewenste) machine heeft.


Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van multitool accessoires kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort accessoires een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze multitool accessoires.


Multitool accessoires van de beste merken

Wij hebben een hoop soorten multitool accessoires in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Bosch, Fein en Makita. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van multitool accessoires. Wij proberen altijd een zo concurrerend mogelijk te zijn en een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.


Waarom multitool accessoires bij ToolMax bestellen?

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos multitool accessoires bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van nieuwe multitool accessoires? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.

Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen