Accu Stofzuiger

Om ervoor te zorgen dat u in een zo schoon mogelijk omgeving werkt is een accu stofzuiger een zeer geschikte keuze. De stofzuigers werken met een accu en zijn dus snoerloos, dit heeft als voordeel dat u overal gemakkelijk bij komt zonder te hoeven denken aan een snoer. Sommige accu stofzuigers van bijvoorbeeld Makita kunt u aansluiten op een afkortzaag, dit zodat het stof gelijk wordt opgezogen. Een bouwstofzuiger is geschikt voor de bouwplaats omdat het vooral grote restmaterialen moet opzuigen zoals houtsnippers en bouwafval.

...

Verschillende soorten bouw stofzuigers

Er zijn allerlei verschillende soorten accu stofzuigers. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan een robotstofzuiger, een steelstofzuiger of een rug gedragen stofzuiger. Maar hoe weet u welke stofzuiger geschikt is voor uw schoonmaakwerkzaamheden? Dit hangt af van welke oppervlakten u wilt schoonmaken. Een robotstofzuiger is handig voor thuis en kleine oppervlaktes. Bij een robotstofzuiger hoeft u zelf niets te doen.

Accu steelstofzuiger Wanneer u werkt in een winkel of bijvoorbeeld in de horeca en hierdoor niet bij bepaalde stukken komt om schoon te vegen is een accu steelstofzuiger de beste keuze. Doordat een steelstofzuiger eenvoudig en flexibel is komt u makkelijk bij alle hoeken. Met een steelstofzuiger kunt u dus grondig schoonmaken. De voornaamste reden om voor een accu steelstofzuiger te kiezen zal toch de flexibiliteit zijn. Doordat hij makkelijk buigt kunt u makkelijk schoonmaken onder tafels, stoelen etc.

Rug gedragen accu stofzuiger Een rug gedragen accu stofzuiger wordt vaak gebruikt op de bouwplaats en vooral bedoelt voor professioneel gebruik. Omdat de stofzuiger op de rug wordt gedragen voorkom je het heen en weer sleuren van een stofzuiger. Doordat de rug stofzuiger vaak op accu werkt is hij een stuk veiliger dan een stofzuiger die werkt op stroom, dit omdat u dan geen last heeft van kabels o.i.d.

Waar moet u opletten bij het aanschaffen van een bouwstofzuiger.

Bij het uitzoeken van een bouwstofzuiger is het goed om te kijken naar de voltage, de inhoud en afmetingen van de slang. Dit is geheel afhankelijk van de werkzaamheden die u gaat uitvoeren. Ook is het goed om te kijken naar de ampère accu’s.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een accu stofzuiger kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze accu stofzuiger en accessoires hiervoor.

Accu stofzuigers van de beste merken

Wij hebben een hoop accu stofzuigers in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Makita, Bosch Blauw, Festool, DeWALT & Metabo. Dit zijn stofzuigers voor zowel professioneel als particulier gebruik. Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires voor uw accu stofzuiger denk hier bijvoorbeeld aan: accu’s, opladers, of stofzakken. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een accu stofzuiger. Wij proberen altijd zo concurrerend mogelijk te zijn met onze concurrenten en bieden u een zo goed mogelijk prijs.

Waarom een accu stofzuiger bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe accu stofzuiger bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe stofzuiger? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 215

1-72 of 215