Accu Kitspuit

Een accu kitspuit wordt voornamelijk gebruikt voor het dichtkitten van naden en om iets te bevestigen aan de muur. Wat heel handig is aan een accu kitspuit dat u heel nauwkeurig zonder dat u een snoer nodig heeft. Een kitspuit op accu stimuleert het nauwkeurig werken en beperkt het druppelen tot het minimum. Omdat dit een geautomatiseerde kitspuit is wordt de kitstroom gecontroleerd en dit zorgt voor een zeer nauwkeurige afwerking.

...

Verschillende soorten accu kitspuiten

Er zijn verschillende soorten accu kitspuiten te verkrijgen, dit verschilt in leveringsomvang & voltage. Het is altijd aan te raden om goed te kijken of er een veiligheidsbril of kokerhouder wordt meegeleverd.

De voordelen van een accu kitspuit

Een accukitspuit is krachtig werken met maar minimale inspanning, tevens biedt een accu kitspuit een gecontroleerde kiststroom waardoor er minder kans is op druppelen.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een accu kitspuit kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze accu kitspuit en accessoires hiervoor.

Accu kitspuit van de beste merken

Wij hebben een hoop accu kitspuiten in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Makita, Bosch Blauw, Festool, DeWALT & Metabo. Dit zijn accu kitspuiten voor zowel professioneel als particulier gebruik. Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires voor uw accu kitspuit, denk hier bijvoorbeeld aan: accu’s, opladers, kit , koffers & handgrepen. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een accu kitspuit. Wij proberen altijd zo concurrerend mogelijk te zijn met onze concurrenten en bieden u een zo goed mogelijk prijs.

Waarom een accu kitspuit bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe afkortzaag bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe zaag? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


53 artikel(en)

53 artikel(en)