Accu Schuurmachine

Wanneer je professioneel of aan het doe-het-zelven gaat, mag een schuurmachine absoluut niet ontbreken. Een accu schuurmachine is geschikt voor detailwerk, hoeken en kleinere oppervlakken. Wij van ToolMax hebben een groot aanbod aan accu schuurmachines zodat u de juiste voor als uw klussen kunt vinden. Een accu schuurmachine is handig omdat hij op accu werkt en hierdoor hoef je geen snoer te gebruiken. Dit is zeker bij het schuren op grote oppervlaktes of buiten erg handig. Dit zorgt er ook voor dat er geen snoer in de weg zit en u deze niet elke keer hoeft te verplaatsen.

...

Verschillende soorten schuurmachines

Er zijn allerlei verschillende soorten schuurmachines, elke soort is afhankelijk van welke klus u uitvoert.

Accu vlakschuurmachine Wanneer u vooral grote oppervlaktes wilt schuren kunt u over het algemeen het beste een vlakschuurmachine kiezen. Over het algemeen werkt het is minder verfijnd maar als de ondergrond alleen vlak hoeft en niet de gehele laklaag weg wilt schuren is dit de juiste oplossing. Wel dient u mee te schuren met de nerf. Over het algemeen zijn vlakschuurmachines goedkoper dan andere en het grote voordeel is dat schuurpapier op een rol gebruikt kan worden.

Accu deltaschuurmachine De accu deltaschuurmachine heeft als grootste kenmerk dat het een driehoekige zool heeft. Dit is zeer handig voor lastig bereikbare hoeken. Omdat de schuurzool vrij klein is, is deze niet geschrikt voor grote oppervlakken.

Accu excentrische schuurmachine Een excentrische schuurmachine kenmerkt zich aan een ronde schuurzool wat niet alleen trilt maar ook draait. Het voordeel is dat u er ronde en grote oppervlaktes mee kunt schuren. Bij een excentrische schuurmachine hoeft u niet met de nerf mee te schuren.

Accu Bandschuurmachine Een accu bandschuurmachine is bedoelt voor grote oppervlakken. U kunt hierbij denken aan een muur of bijvoorbeeld een vloer. Wel zijn bandschuurmachines vaak zwaar en moelijker in de omgang. Vaak wordt er na het schuren met een bandschuurmachine nog een andere schuurmachine gebruikt voor de afwerking.

Accu polijst-/schuurmachine Een accu polijst-/schuurmachine is ontzettend nauwkeurig en hierdoor geschikt voor de moeilijk bereikbare werkzaamheden en precisie werkzaamheden.

Waar moet ik opletten bij de aanschaf van een accu schuurmachine

Bij de aanschaf van een schuurmachine is het verstandig om te kijken hoelang u met de accu kunt schuren. Dit zodat u niet tijdens het schuren opeens geen stroom meer heeft. Ook is het handig om te kijken of de schuurmachine een stofzak standaard krijgt meegeleverd. Wat ook van belang is hoe sterk de motor van een schuurmachine is, dit bepaald het aantal bewegingen per minuut. Tevens is voor de veiligheid een veiligheidsbril en mondkapje aan te bevelen.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een accu schuurmachine kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze accu schuurmachine en accessoires hiervoor.

Accu Schuurmachines van de beste merken

Wij hebben een hoop accu schuurmachine in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Makita, Bosch Blauw, Festool, DeWALT & Metabo. Dit schuurmachines voor zowel professioneel als particulier gebruik. Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires voor uw accu schuurmachine denk hier bijvoorbeeld aan: accu’s, opladers, schuurpapier of stofzakken. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een accu schaafmachine. Wij proberen altijd zo concurrerend mogelijk te zijn met onze concurrenten en bieden u een zo goed mogelijk prijs.

Waarom een accu schuurmachine bij ToolMax bestellen?

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe accu schuurmachine bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe schuurmachine? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 108

1-72 of 108