Tacker

Pneumatische tacker

Zoekt u een pneumatische tacker? Dan zal u zich af moeten vragen waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Met een tacker kunt u eenvoudig spijkers of nietjes in uw materiaal schieten en hierbij materialen aan elkaar verbinden. Er zijn natuurlijk verschillende soorten tackers voor verschillende soorten werkzaamheden. Pneumatische tackers zijn erg geschikt om spijkers en nieten in dikke materialen te bevestigen. Pneumatische tackers zijn zeer compact en krachtig, dit maakt de tacker erg gemakkelijk om mee te werken. Ook zijn er voor pneumatische vele soorten brads in verschillende lengtes zodat u daarin ook nog veel opties heeft. Pneumatisch wil zeggen: aangedreven d.m.v. perslucht.

...

Wat zijn de voor- en nadelen van pneumatische tackers?

De belangrijkste voordelen van onze pneumatische tackers is dat pneumatisch gereedschap erg veilig is in gebruik (geen vonken en explosiegevaar), makkelijk te transporteren is, lage kosten met zich mee brengen (geen elektriciteit nodig) en pneumatisch gereedschap is erg betrouwbaar en nauwkeurig, zodoende is pneumatisch gereedschap zoals pneumatische tackers dus erg handig en makkelijk in gebruik. Een aantal nadelen van pneumatisch gereedschap is o.a. dat de productie van perslucht een laag rendement heeft, ook komt daar nog het verlies bij van de druk door langere leidingen, te hoge druk die bij gebruik weer gereduceerd moet worden en natuurlijk eventuele lekkages. Erg energie-efficiënt is het gebruik van pneumatische gereedschap zoals pneumatische tackers dus niet. Ook heeft een pneumatische tacker wat meer onderhoud nodig in de vorm van olie. Ook is een pneumatische tacker lastiger te vervoeren omdat deze enkel op luchtdruk werkt die aangevoerd wordt door een compessor.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een pneumatische tacker kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze pneumatische tackers.

Pneumatische tackers van de beste merken

Wij hebben een hoop pneumatische tackers in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Senco, Makita en DeWalt. Dit zijn pneumatische tackers voor zowel professioneel als particulier gebruik. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een pneumatische tacker. Wij proberen altijd een zo concurrerend mogelijk te zijn en een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.

Waarom een pneumatische tacker bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe pneumatische tacker bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe pneumatische tacker? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 292

1-72 of 292