Afstandmeter

Laserafstandsmeter

Zoekt u een digitale laserafstandsmeter? Dan zal u zich af moeten vragen waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Een laserafstandsmeter is eigenlijk de digitale versie van de veelgebruikte rolmaat. De meter verricht metingen d.m.v. een laserlijn. Laserafstandsmeters kunnen o.a. oppervlakte en volumemetingen uitvoeren maar de uitgebreidere modellen kunnen ook hoogtes, hellingen en continue meten. Ook zijn sommige modellen voorzien van Bluetooth smart technologie waarmee je alle gemeten data direct naar je laptop of telefoon kan sturen.

...

De werking van een laserafstandsmeter is eigenlijk vrij simpel, de machine stuurt een laserstraal naar een gekozen punt en berekend vervolgens hoe lang het duurt voor at deze weer ‘terugkaatst’ zodoende kan de laser snel en nauwkeurig meten.

Wat zijn de voor- en nadelen van laserafstandsmeters

De belangrijkste voordelen van laserafstandsmeters zijn dat de metingen zeer nauwkeurig zijn en dat deze meet langs allerlei obstakels, hierdoor heeft u geen last van afwijkende metingen zoals bij bijvoorbeeld meters die werken met geluidsgolven. Ook hebben laserafstandsmeters een groot bereik (tot wel 200 meter) en ook daar kan het apparaat zeer nauwkeurig meten. Dit maakt een laserafstandsmeter een zeer betrouwbaar meetinstrument voor zowel binnen als buitengebruik. Laserafstandsmeters kunnen gebruikt worden voor vele verschillende soorten metingen zoals afstanden maar ook hoogtes en hellingen.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een laserafstandsmeter kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze laserafstandsmeters.

Laserafstandsmeters van de beste merken

Wij hebben een hoop laserafstandsmeters in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Bosch Blauw, Stabila & Laserliner. Dit zijn laserafstandsmeters voor zowel professioneel als particulier gebruik. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een laserafstandsmeter. Wij proberen altijd een zo concurrerend mogelijk te zijn en een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.

Waarom een laserafstandsmeter bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe laserafstandsmeter bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe laserafstandsmeter? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 83

1-72 of 83