Accu Momentsleutel

Met een accu momentsleutel kunt u gemakkelijk bouten aandraaien met een bepaalde aantal koppel en het vast draaien van schroeven. Een accu momentsleutel is zeer flexibel inzetbaar omdat u geen last heeft van een luchtslang. Vooraf kunt u makkelijk bepalen met welke kracht u iets gaat vastdraaien. Dit is geschikt voor het solide vastdraaien van verbindingen. Een accu momentsleutel is onmisbaar voor mensen die werken in de mijnbouw, auto industrie of luchtvaart. Tevens is een accu momentsleutel ook handig voor de doe-het-zelver die graag aan auto’s sleutelt.

...

Wat een accu momentsleutel uniek maakt is de hoge precisie, hierdoor wordt productiekwaliteit gewaarborgd en wordt er automatisch een stuk efficiënter gewerkt. Een accu momentsleutel is multi-inzetbaar door dat deze werkt op een accu, wat u automatisch een stuk meer bewegingsvrijheid geeft voor uw werkzaamheden. Tijdens het werken zal een luchtslang niet in de weg staan, hierdoor kunt u makkelijk op lastige plekken werken. Veel accu momentsleutels zijn erg duurzaam door het kwaliteit van het materiaal en de koolborstel loze motor die voor extra kracht en minder verbruik in energie zorgt.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een accu momentsleutel kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze accu momentsleutel en accessoires hiervoor.

Accu momentsleutels van de beste merken

Wij hebben een hoop accu momentsleutels in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Makita, Bosch Blauw, Festool, DeWALT & Metabo. Dit zijn momentsleutels voor zowel professioneel als particulier gebruik. Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires voor uw accu stofzuiger denk hier bijvoorbeeld aan: accu’s, opladers, of doppen. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een accu momentsleutel. Wij proberen altijd zo concurrerend mogelijk te zijn met onze concurrenten en bieden u een zo goed mogelijk prijs.

Waarom een accu momentsleutel bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe accu momentsleutel bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe stofzuiger? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


69 artikel(en)

69 artikel(en)