Accu Reciprozaag

Een accu reciprozaag is de geschikte zaag voor het grovere zaagwerk wanneer uw klus bestaat uit het doorzagen van (dikke) materialen zoals: kunststof, metaal of hout. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: stevige takken of metalen buizen. Een reciprozaag is één van de meest voorkomende zaagmachines types. De meeste accu reciprozagen hebben een comfortabele en ergonomische handgreep. Dit is tevens ook voor de veiligheid om de zaagbladen eenvoudig en veilig te verwijderen.

...

Denk bij het aanschaffen van reciprozaag eraan dat u goed kijk bij het standaard meegeleverd wat u bij uw reciprozaag krijgt meegeleverd. Een accu reciprozaag is handiger (ten opzichte van eentje op netstroom) omdat deze u meer bewegingsvrijheid geeft, over het algemeen even sterk is als eentje op netstroom en comfortabeler dan eentje op netstroom.

Wat kenmerkt een reciprozaag.

Een reciprozaag heeft een vooruitstekend zaagblad, doordat het zaagblad uitsteekt lijkt het op een handzaag maar dan op accu. Het lijkt op een decoupeerzaag maar dan zaagblad naar voren in plaats van naar onderen.

Wat zijn de verschillen tussen accu reciprozagen?

Welke accu reciprozaag u nodig heeft hangt uiteraard van uw type soort werkzaamheden af. Wanneer u deze intensief gaat gebruiken is het raadzaam om een accu reciprozaag aan te schaffen met een hogere voltage (18V bijvoorbeeld).

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een accu reciprozaag kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze accu cirkelzagen en accessoires hiervoor.

Accu reciprozaag van de beste merken

Wij hebben een hoop accu reciprozaag in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Makita, Bosch Blauw, Festool, DeWALT & Metabo. Dit zijn accu reciprozagen voor zowel professioneel als particulier gebruik. Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires voor uw accu boorhamer, denk hier bijvoorbeeld aan: accu’s, opladers, zaagbladen , koffers & handgrepen. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een accu reciprozaag. Wij proberen altijd zo concurrerend mogelijk te zijn met onze concurrenten en bieden u een zo goed mogelijk prijs.

Waarom een accu reciprozaag bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe afkortzaag bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe zaag? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 168

1-72 of 168