Moersleutel

Pneumatische moersleutel

Zoekt u een pneumatische moersleutel (ook wel een slagmoersleutel)? Dan zal u zich af moeten vragen waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Een pneumatische moersleutel is een moersleutel die werkt op luchtdruk (aangedreven voor een compressor). Door dat de machine werkt op luchtdruk heeft deze geen motor en is een pneumatische moersleutel hierdoor erg licht in de hand en is de machine erg compact gebouwd. Een pneumatische slagmoersleutel kan gebruikt worden voor dezelfde doeleindes als een gewone slagmoersleutel, zoals: het los en vastdraaien van diverse soorten moeren en bouten. Pneumatische slagmoersleutels zijn door hun grote kracht erg geschikt voor de zwaardere werkzaamheden. Pneumatisch wil zeggen: aangedreven d.m.v. perslucht.

...

Wat zijn de voor- en nadelen van pneumatische moersleutels

De belangrijkste voordelen van onze pneumatische moersleutels is dat pneumatisch gereedschap erg veilig is in gebruik (geen vonken en explosiegevaar), makkelijk te transporteren is, lage kosten met zich mee brengen (geen elektriciteit nodig) en pneumatisch gereedschap is erg betrouwbaar en nauwkeurig, zodoende is pneumatisch gereedschap zoals pneumatische moersleutels dus erg handig en makkelijk in gebruik. Ook zijn slagmoersleutels snel en krachtig als het gaat om het los en vastdraaien van bouten en moeren, dit scheelt veel tijd en moeite. Een aantal nadelen van pneumatisch gereedschap is o.a. dat de productie van perslucht een laag rendement heeft, ook komt daar nog het verlies bij van de druk door langere leidingen, te hoge druk die bij gebruik weer gereduceerd moet worden en natuurlijk eventuele lekkages. Erg energie-efficiënt is het gebruik van pneumatische gereedschap zoals moersleutels dus niet. Ook moeten slagmoersleutels stevig vastgehouden worden wat extra kracht kost, ook kost het vervangen van de dop en het correct plaatsen van de sleutel op de bouten aardig wat kracht.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een pneumatische moersleutel kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze pneumatische moersleutels.

Pneumatische moersleutels van de beste merken

Wij hebben een hoop pneumatische moersleutels in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Rodcraft, Topex en Airpress. Dit zijn pneumatische moersleutels voor zowel professioneel als particulier gebruik. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een pneumatische moersleutel. Wij proberen altijd een zo concurrerend mogelijk te zijn en een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.

Waarom een pneumatische moersleutel bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe pneumatische moersleutel bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe pneumatische moersleutel? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 92

1-72 of 92