Accu Rechte slijper

Een accu rechte slijper (of slijptol) is een grote aanwinst voor uw gereedschapskist, zo kunt u gemakkelijk materialen slijpen doordat de rechte slijpers compact en erg draagbaar zijn. Een accu rechte slijper heeft een smalle behuizing voor het eenvoudig hanteren van de machine. Vaak zijn de slijpers optimaal beschermt tegen stof, dit komt door de labyrint afdichtingen voor bij de overbrenging. Ook zijn de machines ideaal voor de moeilijk bereikbare plekken waar u eenvoudig en snel bij kan komen vanwege de compacte maat.

...

Waarom een accu rechte slijper?

De accu rechte slijptol is overal te gebruiken dankzij de accu. Ook heeft u geen snoer tekort o.i.d. dit voorkomt ergernissen en geeft een stuk flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Vaak zijn de rechte slijpers licht van gewicht en zeer compact.

Waarom moet ik opletten bij het aanschaffen van een accu rechte slijper?

Kijk bij aanschaf altijd naar het type klus dat u gaat uitvoeren of de slijper hier geschikt voor is. Ook is het handig om te kijken naar de voltage en het spanboorgat

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een accu rechte slijper kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze accu rechte slijpers en accessoires hiervoor.

Accu rechte slijpers van de beste merken

Wij hebben een hoop accu rechte slijpers in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Makita, Bosch Blauw, Festool, DeWALT & Metabo. Dit zijn rechte slijpers voor zowel professioneel als particulier gebruik. Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires voor uw accu rechte slijper, denk hier bijvoorbeeld aan: accu’s, opladers & onderdelen. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een accu rechte slijper. Wij proberen altijd zo concurrerend mogelijk te zijn met onze concurrenten en bieden u een zo goed mogelijk prijs.

Waarom een accu rechte slijper bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe accu rechte slijper bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe rechte slijper? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


33 artikel(en)

33 artikel(en)