Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld
Categorie - 380 - Handbeitels

Handbeitels

Een handbeitel is een gereedschap dat gebruikt wordt om materialen zoals hout, metaal of steen te bewerken door middel van snijden, schrapen of beitelen. Het bestaat uit een metalen blad, meestal gemaakt van gehard staal, dat aan één zijde een snijkant heeft. Het blad wordt via een wigvormige uitsparing in een houten, kunststof of metalen handvat bevestigd.

Handbeitels worden veel gebruikt in ambachtelijke disciplines zoals houtbewerking, meubelmaken, timmerwerk en beeldhouwen. Ze kunnen worden gebruikt voor het afschaven van oppervlakken, het maken van groeven, het verwijderen van materiaal of het vormgeven van een werkstuk. Handbeitels zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en vormen, afhankelijk van het beoogde gebruik en de specifieke bewerkingstaak.

Bij het gebruik van een handbeitel is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen te treffen, zoals het dragen van beschermende handschoenen en het werken op een stabiele ondergrond. Regelmatig slijpen en onderhouden van de beitel is ook essentieel om optimale prestaties te behouden.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een handbeitel kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort handgereedschap of machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze handbeitels hiervoor.

Handbeitels van de beste merken

Wij hebben een hoop handbeitels in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Stanley, Irwin, Bahco en Promat. Dit zijn handbeitels voor zowel professioneel als particulier gebruik. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een nieuwe handbeitel. Wij proberen altijd zo concurrerend mogelijk te zijn met onze concurrenten en bieden u een zo goed mogelijk prijs.

Waarom een handbeitel bestellen bij ToolMax?

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe handbeitel of handbeitelset bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe handbeitel? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen