Accu Plaatschaar

Met een accu plaatschaar (ook wel knabbelschaar genoemd) kunt u gemakkelijk en op zeer precieze wijze platen bewerken. Een plaatschaar is er geschikt voor het verwerken van RVS platen, zinken plaatmateriaal, aluminium plaatmateriaal, luchtkanaakokers en metastuds. Veel plaatscharen hebben een 360 graden draaibare kop zodat u gemakkelijk op moeilijk bereikbare plaatsen kunt komen. De meeste plaatscharen beschikken over een ergonomische handgreep wat zorgt voor een hoge werkcomfort.

...

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een accu plaatschaar

Bij het aanschaffen van een plaatschaar moet u goed opletten dat u een plaatschaar kiest die geschikt is voor uw werkzaamheden. Het is verstandig om te kijken naar het maximale snijcapaciteit van een model. Ook is het handig om te kijken naar de voltage en gewicht van een plaatschaar. Ook heeft ene plaatschaar een verticale handgreep en de andere een horizontale. Beide hebben voor en nadelen, het is aan te bevelen om goed te kijken welke geschikt is voor uw werkzaamheden.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een accu plaatschaar kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze accu plaatscharen en accessoires hiervoor.

Accu plaatscharen van de beste merken

Wij hebben een hoop accu plaatscharen in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Makita, Bosch Blauw, Festool, DeWALT & Metabo. Dit zijn plaatscharen voor zowel professioneel als particulier gebruik. Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires voor uw accu plaatschaar, denk hier bijvoorbeeld aan: accu’s, opladers & onderdelen. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een accu plaatschaar. Wij proberen altijd zo concurrerend mogelijk te zijn met onze concurrenten en bieden u een zo goed mogelijk prijs.

Waarom een accu plaatschaar bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe werklamp bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe plaatschaar? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


36 artikel(en)

36 artikel(en)