Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld

Accu Vlakschuurmachine

Prijs
tot
Prijs filteren
Voorraad
Categorieën
Merken
Voltage
Voltage
Volt (V) is de eenheid waarmee elektrische spanning wordt uitgedrukt. Hoe hoger het accuvoltage, hoe krachtiger de machine. Verreweg de meeste accumachines hebben een 18V accu.
Ampèrage
Ampèrage
Ampère-uur (Ah) is de hoeveelheid stroom die een accu per uur kan leveren. Zie het als de tankinhoud: Een 5.0Ah kan het langer volhouden dan een 1.5Ah accu.
Aantal accu's
Inclusief oplader
Geleverd in

Accu Vlakschuurmachine

Accu Vlakschuurmachine

Een accu vlakschuurmachine is een draadloos elektrisch gereedschap dat essentieel is voor het gladmaken van oppervlakken. Het werkt op accu, wat zorgt voor mobiliteit en het gemak van gebruik zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact. Deze schuurmachine heeft een platte basis, de zool, waarop schuurpapier bevestigd wordt. Door de snelle vibrerende beweging van de zool wordt het schuurpapier over het materiaal bewogen, waardoor verf, lak of oneffenheden effectief worden verwijderd.

Met een accu vlakschuurmachine kun je hout, metaal, kunststof en andere materialen schuren. Het is ideaal voor het voorbereiden van oppervlakken voor schilderen of lakken, het gladmaken van ruw hout, het verwijderen van roest en het afwerken van randen. De mate van fijnheid van het schuurwerk kan aangepast worden door verschillende korrelgroottes van schuurpapier te gebruiken, waardoor je met precisie kunt werken aan zowel grove als fijne afwerkingen.


Wat is een Accu Vlakschuurmachine?

Een accu vlakschuurmachine is een compact, draadloos gereedschap dat gebruikt wordt voor het efficiënt schuren van vlakke oppervlakken. Het apparaat werkt op een oplaadbare batterij, wat zorgt voor grote bewegingsvrijheid en het gemak om overal te schuren zonder afhankelijk te zijn van een stroombron. De vlakschuurmachine heeft een platte zool waarop schuurpapier bevestigd wordt, dat door trillingen het materiaal glad maakt. Ideaal voor het verwijderen van verf, het gladstrijken van hout of het afwerken van oppervlakken, maakt deze tool het mogelijk om snel en zonder veel inspanning een egaal en glad resultaat te bereiken.


Voordelen van een Accu Vlakschuurmachine

Het voordeel van een accu vlakschuurmachine ten opzichte van handmatig schuren is significant. Deze machine biedt een constante, krachtige beweging die veel sneller en gelijkmatiger schuurt dan handmatig mogelijk is. Het bespaart tijd en vermindert de fysieke inspanning, waardoor het ideaal is voor grotere projecten of frequent gebruik. De draadloze vrijheid elimineert het gedoe met snoeren en verhoogt de veiligheid op de werkplek. Bovendien zorgt de vlakschuurmachine voor een uniform resultaat, zonder de groeven of onregelmatigheden die vaak voorkomen bij handmatig schuren. Dit maakt het een onmisbaar gereedschap voor een professioneel en efficiënt schuurresultaat.


Accessoires voor een Accu Vlakschuurmachine

Accessoires voor een accu vlakschuurmachine verrijken de functionaliteit van dit veelzijdige gereedschap. Schuurpapier in diverse korrelgroottes is essentieel voor verschillende schuurklussen, van grof verwijderen tot fijn afwerken. Klittenbandbevestiging maakt het verwisselen van schuurvellen snel en eenvoudig. Stofafzuigingsadapters helpen bij het schoonhouden van de werkplek door aansluiting op een stofzuiger. Een extra accu zorgt ervoor dat je door kunt werken terwijl de andere oplaadt, wat de productiviteit verhoogt. Voor precisiewerk zijn er speciale profielzolen en voor het schuren van hoeken en randen zijn er hoekopzetstukken. Deze accessoires maken de accu vlakschuurmachine een onmisbaar gereedschap voor elke klus.


Waarom een Accu Vlakschuurmachine bestellen bij ToolMax?

Bestel je accu vlakschuurmachine bij ToolMax voor een keuze uit een groot assortiment. Hier vind je niet alleen de machine zelf, maar ook talrijke bijbehorende accessoires die je project naar een hoger niveau tillen. Met een ruime voorraad is de kans groot dat jouw gewenste artikel direct beschikbaar is, wat resulteert in een snelle levering. En mocht je tijdens het kiezen of na je aankoop vragen hebben, dan staat de klantenservice van ToolMax klaar om je met deskundig advies bij te staan. Voor een soepele aankoopervaring en uitstekende nazorg is ToolMax de go-to leverancier.

Uitgelichte Accu Vlakschuurmachines

Filter
Pagina 1 van 2
  • 1
  • 2
Weergave:
Sorteren:
Makita DBO382ZJ | 18V | Vlakschuurmachine | Zonder accu's en lader | in M-box
163,35 135,00 Excl. BTW
Milwaukee M18BQSS-0 | Accu Vlakschuurmachine | Excl accu's en lader - 4933479966
148,38 122,63 Excl. BTW
Weergave:
Sorteren:
Pagina 1 van 2
  • 1
  • 2
Filter

Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen