Accu Haakse Slijper

De accu haakse slijper wordt ook wel een slijptol genoemd. De haakse slijpers worden gebruikt voor het slijpen van steen en metaal. De meest gebruikte formaten die er zijn, zijn de 115, 125mm en 230mm accu haakse slijpers. Een accu haakse slijper is voornamelijk bedoelt voor de grovere werkzaamheden en is over het algemeen te vinden op de bouw- en constructieplaatsen. Echter kan een accu haakse slijper ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld het afbramen van allerlei soorten metaal of diepe sleuven te slijpen. Ook is het mogelijk om bepaalde oppervlaktes te schuren met een accu haakse slijper.

...

De verschillende varianten accu haakse slijpers

Er zijn een hoop verschillende soorten accu haakse slijpers, de slijpers verschillen in diameter, voltage en de verschillende soorten accessoires die worden meegeleverd. Zoals eerder aangegeven zijn de 115mm, 125mm en 230mm de meest voorkomende diameter haakse slijpers. Welke haakse slijper bij u past is geheel afhankelijk van welke werkzaamheden u uit gaat voeren met de slijptol. De 115mm is kleiner en dus compacter en lichter, dit is handig als u vaak van hot naar her gaat met uw slijper. Wanneer u een allround slijper nodig bent kunt u het beste voor een 125mm gaan, dit is de tussenhanger en heeft kwaliteiten van zowel de 115mm als de 230mm. De 230mm is een stuk zwaarder en is bestemt voor de grote en grove klus. Let goed op wanneer u een haakse slijper wilt bestellen of u een 125mm of 230mm slijper koopt, dit zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook hebben veel accu haakse slijpers een slow start (de haakse slijper komt langzaam op gang, hierdoor krijgt u geen enorme klap als u de haakse slijper aan zet), dit verschilt per haakse slijper, kijk hier dus goed naar of u dit wilt of niet. De populairste modellen accu haakse slijpers zijn van Makita, namelijk de Makita DGA452Z (zonder accu’s & laders in kartonnen doos) en de DGA504Z (Zonder accu’s & laders in kartonnen doos). Mocht u een accu haakse slijper van Makita willen kopen kan dan goed of er accu’s & laders bij zitten. (“Z”= een body, alleen de accu haakse slijper, “ZJ”= Body met een M-Box (opberg box waar de haakse slijper inpast), “RTJ”= body, met accu’s & laders in een M-Box. Uiteraard is de laatste versie duurder dan de rest, maar over het algemeen weer goedkoper mocht u alles los willen bestellen.

Wat zijn de voordelen van een accu haakse slijper

Omdat de haakse slijper op accu werkt kunt u overal aan het werk zonder dat u in de buurt moet zijn van een stopcontact en doordat de accu haakse slijper multi-inzetbaar is maakt dit de accu haakse slijper een veelzijdige machine op de bouwplaats of op uw klus.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een accu haakse slijper kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze accu haakse slijpers en accessoires hiervoor.

Accu haakse slijper van de beste merken

Wij hebben een hoop accu haakse slijper in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Makita, Bosch Blauw, Festool, DeWALT & Metabo. Dit zijn accu haakse slijpers voor zowel professioneel als particulier gebruik. Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires voor uw accu haakse slijper, denk hier bijvoorbeeld aan: accu’s, opladers, zaagbladen , koffers & handgrepen. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een accu haakse slijper. Wij proberen altijd zo concurrerend mogelijk te zijn met onze concurrenten en bieden u een zo goed mogelijk prijs.

Waarom een accu haakse slijper bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe afkortzaag bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe zaag? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 390

1-72 of 390