Schroefmachine

Een schroefmachine is een lichtere variant van een boormachine. Een schroefmachine is in feite de vervanger van de handschroevendraaier. Wanneer u een schroefmachine gebruikt om te schroeven dan zal u merken dat u veel sneller klaar zal zijn met uw klus dan wanneer u een handschroevendraaier gebruikt. Een schroefmachine is enkel te gebruiken om schroeven in te draaien en niet om te boren. Tegenwoordig hebben schroefmachines meerdere functies waardoor ze bijvoorbeeld kunnen drillen en boren echter zal dit niet met dezelfde kracht zijn als een boormachine.

Bij Toolmax vindt u een groot aantal betrouwbare zaagtafels in ons assortiment, stuk voor stuk van gerenommeerde merken. We helpen u graag bij uw keuze voor een nieuwe schroefmachine en/of bijpassende accessoires.

...

Waar let u op bij aankoop van een schroefmachine?

Wanneer u een schroefmachine wilt aanschaffen raden wij u aan om te letten op voltage, variabele snelheid en accu of netstroom. Het voltage bepaald voor een groot deel de kracht van de machine en dus ook de klus die u kunt uitvoeren met de machine. Grote en zware schroefklussen hebben dan dus een schroefmachine nodig met een hogere voltage.

Bij het kopen van een schroefmachine is het handig om ook te kijken of de machine over variabele snelheden beschikt. Deze snelheden kunnen met de hand of automatisch ingesteld worden afhankelijk van het type materiaal waar u de schroef in gaat draaien. U kunt veel accucapaciteit besparen wanneer u gebruikt maakt van een accuschroefmachine waarbij de snelheid automatisch aangepast wordt door de machine. Een machine met een variabele snelheid en een motorrem zorgt ervoor dat u uw schroefmachine niet kapot kunt maken wanneer u teveel druk zet op de schroef.

Zoals bij veel machines heeft u ook de keuze tussen een schroefmachine op accu of op netstroom. Het voordeel van een machine op accu is uiteraard dat u niet beperkt wordt door een snoer. Het nadeel van een machine op accu is weer dat de accu leeg kan raken tijdens uw klus waardoor u niet verder kunt klussen. Zorgt u er dus altijd voor dat u een tweede accu vol heeft geladen wanneer u lang wilt klussen. Zo voorkomt u dat u tijdens een klus niet verder kunt. Een schroefmachine op netstroom is vaak krachtiger en u kunt zolang schroeven als u maar wenst. U bent immers niet afhankelijk van een accu. Het nadeel van een machine op netstroom is dat u beperkt wordt door het snoer en dat u altijd bij een stopcontact dient te werken of een kabelhaspel bij de hand dient te hebben.

Let er bij uw keuze ook op dat sommige schroefmachines worden geleverd met allerlei extra’s en accessoires. Er zijn namelijk sets waar bijvoorbeeld een koffer, opzetstukken en schroefbits meegeleverd worden. Er zijn ook schroefmachines verkrijgbaar waarbij twee accu’s geleverd worden. Dit kan voor u goedkoper uitpakken dan wanneer u de accessoires achteraf lost bij dient te kopen.

Schroefmachines van de beste merken

We hebben enkel schroefmachines van betrouwbare merken in ons assortiment. Of u nu een hobbymatige klusser bent of dat u juist op zoek bent naar een professionele schroefmachine, wij helpen u graag verder. Merken waarvoor u bij ons terecht kunt zijn bijvoorbeeld Makita, Metabo, DeWalt en Bosch. Voor de schroefmachines van deze merken verkopen wij ook een groot aantal officiële en universele accessoires. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een schroefmachine.

Een schroefmachine bij Toolmax bestellen

Toolmax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat.

Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe schroefmachine bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een schroefmachine? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


35 artikel(en)

35 artikel(en)