Stiftslijper

Pneumatische stiftslijper

Zoekt u een pneumatische stiftslijper? Dan zal u zich af moeten vragen waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Een stiftslijper is uiterst krachtig en ideaal geschikt voor industriële toepassingen zoals bij gereedschapsbouw, gieterijen, constructiebouw, scheepsbouw, productie en machinebouw. De slijper kan worden gebruikt voor ontbramen, schuren en het bewerken van oppervlaktes (zoals ontroesten of polijsten) en is erg handig voor de lastig te bereiken plekken waar u met uw schuur of slijpmachine niet goed bij kan komen.

...

De slijpers kunnen een horizontale en verticale kop hebben, afhankelijk van het model. Een stiftslijper is dus een goede aanvulling voor uw gereedschap set omdat deze multi-inzetbaar is en gebruikt kan worden voor meerdere soorten werkzaamheden en materialen. De pneumatische stiftslijpers zijn net zo sterk als de modellen op stroom, ook zijn er vele opties zoals een variabel/ regelbaar toerental en slijpers met rechte en horizontale koppen. Pneumatisch wil zeggen: aangedreven d.m.v. perslucht

Wat zijn de voor- en nadelen van pneumatische stiftslijpers?h2>

De belangrijkste voordelen van onze pneumatische stiftslijpers is dat pneumatisch gereedschap erg veilig is in gebruik (geen vonken en explosiegevaar), makkelijk te transporteren is, lage kosten met zich mee brengen (geen elektriciteit nodig) en pneumatisch gereedschap is erg betrouwbaar en nauwkeurig, zodoende is pneumatisch gereedschap zoals pneumatische stiftslijpers dus erg handig en makkelijk in gebruik. Een aantal nadelen van pneumatisch gereedschap is o.a. dat de productie van perslucht een laag rendement heeft, ook komt daar nog het verlies bij van de druk door langere leidingen, te hoge druk die bij gebruik weer gereduceerd moet worden en natuurlijk eventuele lekkages. Erg energie-efficiënt is het gebruik van pneumatische gereedschap zoals pneumatische stiftslijpers dus niet.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een pneumatische stiftslijper kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze pneumatische stiftslijpers.

Pneumatische stiftslijpers van de beste merken

Wij hebben een hoop pneumatische stiftslijpers in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Rodcraft, Euroboor & Metabo. Dit zijn pneumatische stiftslijpers voor zowel professioneel als particulier gebruik. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een pneumatische stiftslijper. Wij proberen altijd een zo concurrerend mogelijk te zijn en een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.

Waarom een pneumatische stiftslijper bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe pneumatische stiftslijper bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe pneumatische stiftslijper? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


25 artikel(en)

25 artikel(en)