Blaaspistool

Blaaspistool

Zoekt u een blaaspistool? Dan zal u zich af moeten vragen waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Blaaspistolen zijn handig voor o.a. het schoonblazen van bijvoorbeeld uw gereedschap of werkplaats. Uit de blaaspistolen komt een grote hoeveelheid lucht waardoor dit snel en gemakkelijk kan. Ook kan een blaaspistool worden gebruikt voor het drogen van oppervlakken, onderdelen en andere objecten. Onze blaaspistolen zijn pneumatisch (dit wil zeggen, aangedreven d.m.v. perslucht)

...

Wat zijn de voor- en nadelen van blaaspistolen

De belangrijkste voordelen van blaaspistolen is dat deze pneumatisch zijn. Een aantal voordelen van pneumatisch gereedschap is dat deze erg veilig is in gebruik (geen vonken en explosiegevaar), makkelijk te transporteren zijn, lage kosten met zich mee brengen (geen elektriciteit nodig) en pneumatisch gereedschap is erg betrouwbaar en nauwkeurig, zodoende is pneumatisch gereedschap zoals blaaspistolen dus erg handig en makkelijk in gebruik. Een aantal nadelen van pneumatisch gereedschap is o.a. dat de productie van perslucht een laag rendement heeft, ook komt daar nog het verlies bij van de druk door langere leidingen, te hoge druk die bij gebruik weer gereduceerd moet worden en natuurlijk eventuele lekkages. Erg energie-efficiënt is het gebruik van pneumatische gereedschap zoals blaaspistolen dus niet.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een blaaspistool kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze blaaspistolen.

Blaaspistolen van de beste merken

Wij hebben een hoop blaaspistolen in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Metabo, Rodcraft en Senco. Dit zijn blaaspistolen voor zowel professioneel als particulier gebruik. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een blaaspistool. Wij proberen altijd een zo concurrerend mogelijk te zijn en een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.

Waarom een blaaspistool bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe blaaspistool bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe blaaspistool? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


45 artikel(en)

45 artikel(en)