Accu Decoupeerzaag

De accu decoupeerzaag is de meest voorkomende zaagmachine en is kenmerkend aan de wendbaarheid en karakter van de zaag. Maar waarom? De decoupeerzaag is bedoelt om flexibele zaagsneden te maken en door de meest uiteenlopende materialen heen te zagen. De accu decoupeerzaag wordt gebruikt voor vele toepassingen, u kunt hem gebruiken voor hout, maar ook voor kunststof bijvoorbeeld. De decoupeerzaag is ook de zaag voor verfijnde zaagklussen, maar u kunt hem gebruiken voor de lastige klussen. Mocht u meer opzoek zijn naar een zaag voor de grote klussen bijvoorbeeld een grote spaanplaat, dan adviseren wij om te kiezen voor een cirkelzaag of een zaagtafel.

...

Verschillende soorten decoupeerzagen

Er zijn talloze verschillende soorten decoupeerzagen, die onderling weer verschillen op voltage etc. Degene die u nodig hebt is afhankelijk van uw type werkzaamheden. Voor de zware klus heeft u een decoupeerzaag nodig van zo’n 800W en lichtere 450W. Ook zijn er 2 soorten modellen, namelijk: D-model en een T-model. De meest voorkomende model die iedereen welk kent is de D-model. Deze heeft een beugelgreep wat de T-model niet heeft. Het verschil is vooral de vormgeving. Het voordeel van bijvoorbeeld een T-greep is dat u deze makkelijk ondersteboven kunt gebruiken en nauwkeuriger bochten kunt zagen. Dit komt omdat u altijd een voorwaartse beweging aan het zagen bent.

Waar moet u op letten als u een accu decoupeerzaag wilt aanschaffen

Een accu decoupeerzaag heeft veel opties en mogelijkheden, hieronder leggen we een aantal functies uit:

Decoupeerzaagbladen: Vaak worden er standaard zaagbladen meegeleverd wanneer u een decoupeerzaag besteld. Mocht u toch niet de juiste zaagbladen hebben kunt u altijd een kijkje nemen in onze decoupeerzaagbladencategorie.

Pendelfunctie: Wanneer een accu decoupeerzaag een pendelfunctie heeft zorgt de decoupeerzaag ervoor dat de decoupeerzaagbladen de zaagbeweging volgt. Door de pendelfunctie beweegt de zaag niet alleen van boven naar beneden, maar ook van voren naar achter. Wel kan nauwkeurigheid afnemen wanneer de pendelfunctie ingeschakeld is.

Soft grip: Dit betekend dat de decoupeerzaag een rubberen handvat heeft in plaats van plastic. Wanneer de decoupeerzaag vaak gebruikt wordt is het verstandig om hier naar te kijken.

Schuinzagen: Wanneer u ook schuin wilt zagen met uw decoupeerzaag, dient u ook te kijken of de decoupeerzaag een schuine zaagsnede heeft. Hiermee kunt u schuinzagen tot 45 graden.

Koffer: Niets is handiger dan uw decoupeerzaag in een koffer te hebben, kijk hierom dus goed of u een koffer standaard meegeleverd krijgt. Dit zorgt voor een langere levensduur en heeft u alles bij elkaar. Tevens is het handiger wanneer u vaak uw decoupeerzaag aan het verplaatsen bent.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een accu decoupeerzaag kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze accu boorhamers en accessoires hiervoor.

Accu decoupeerzaag van de beste merken

Wij hebben een hoop accu decoupeerzagen in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Makita, Bosch Blauw, Festool, DeWALT & Metabo. Dit zijn accu decoupeerzagen voor zowel professioneel als particulier gebruik. Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires voor uw accu decoupeerzaag, denk hier bijvoorbeeld aan: accu’s, opladers, zaagbladen , koffers & handgrepen. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een accu decoupeerzaag. Wij proberen altijd zo concurrerend mogelijk te zijn met onze concurrenten en bieden u een zo goed mogelijk prijs.

Waarom een accu decoupeerzaag bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe afkortzaag bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe zaag? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 154

1-72 of 154