Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld

Gereedschappen

Categorie - 1788 - Gereedschappen

Gereedschappen

Professioneel gereedschap


Gereedschap is essentieel voor zowel de doe-het-zelver als de professionele vakman. Het juiste gereedschap maakt elke klus eenvoudiger en zorgt voor een beter eindresultaat. Of je nu op zoek bent naar accu gereedschap voor de vrijheid van werken zonder snoer, elektrisch gereedschap voor krachtige prestaties, handgereedschap voor precisiewerk, luchtgereedschap voor specifieke toepassingen, meetgereedschap voor nauwkeurige metingen of tuingereedschap voor onderhoud aan je tuin, je vindt het allemaal bij ToolMax. Daarnaast is het belangrijk om te beschikken over de juiste accessoires voor gereedschap om de levensduur en functionaliteit te optimaliseren.

Accu gereedschap

Accu gereedschap biedt je de vrijheid om overal te werken zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact. Bij ToolMax vind je een breed assortiment aan accu gereedschap, zoals Boormachines, Slagschroevendraaiers en Haakse Slijpers, die je helpen bij diverse klussen.


Elektrisch gereedschap

Voor de zwaardere klussen is elektrisch gereedschap vaak de beste keuze. Het levert constante kracht en is ideaal voor langdurig gebruik. ToolMax heeft een uitgebreid aanbod van elektrisch gereedschap dat geschikt is voor elke taak. Bekijk onder andere onze verschillende zaagmachines zoals onze Afkortzagen, Cirkelzagen en Decoupeerzagen


Handgereedschap

Handgereedschap is onmisbaar voor de fijnere klussen waarbij precisie en controle voorop staan. ToolMax biedt een diversiteit aan handgereedschap, van Schroevendraaiers tot Hamers en Tangen.


Luchtgereedschap

Luchtgereedschap is krachtig en duurzaam, perfect voor intensief gebruik in de werkplaats. ToolMax heeft een assortiment luchtgereedschap dat voldoet aan de behoeften van de meest veeleisende gebruikers.

Bekijk onder andere onze categorieën Compressor, Blaaspistool en Pneumatische Tacker.


Meetgereedschap en Tuingereedschap

Nauwkeurigheid is cruciaal bij veel klussen, en daarom biedt ToolMax een verscheidenheid aan meetgereedschap om je te helpen bij het verkrijgen van precieze metingen. Voor het onderhoud van je tuin heeft ToolMax een breed scala aan tuingereedschap beschikbaar.

Bekijk onze Afstandmeters, Bouwlasers en Detectors voor jouw precieze metingen.


Alles voor het onderhouden van jouw tuin, zoals Grasmaaiers, Heggenscharen en Kettingzaag


Accessoires voor gereedschap

Accessoires voor gereedschap is net zo belangrijk als het gereedschap zelf. Ze verhogen de efficiëntie en veiligheid van je werk. Bij ToolMax vind je een uitgebreid assortiment aan accessoires die je gereedschap compleet maken.


Bij ons vind je Accu's en Laders voor al jouw accu gereedschappen, Schroefbits voor diverse type schroeven en Cirkelzaagbladen voor jouw zaagmachine.


ToolMax staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en deskundig advies. Met onze producten ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, bij ons vind je het gereedschap dat je nodig hebt om elke klus succesvol af te ronden. Ontdek ons aanbod en ervaar zelf de service en kwaliteit van ToolMax.

Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen