Accu Verwarmde jas

Verricht u veel werkzaamheden buiten? Dan zijn verwarmde jassen (jas met verwarming) op accu perfect voor u! Het voordeel van een accu verwarmde jas is dat u zelf kunt kiezen hoe warm u het wilt hebben, daarom is dit de perfecte keuze voor koudere omstandigheden in de winter bijvoorbeeld. U kunt een jas makkelijk aansluiten op een accu en kan dan tot wel 14 uur verwarmd worden. Wat de jassen ook ideaal maken is dat ze makkelijk uit wasbaar zijn.

...

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een accu verwarmde jas kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze accu verwarmde jassen en accessoires hiervoor.

Accu verwarmde jassen van de beste merken

Wij hebben een hoop accu verwarmde jassen in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Makita, Bosch Blauw, Festool, DeWALT & Metabo. Dit zijn momentsleutels voor zowel professioneel als particulier gebruik. Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires voor uw accu verwarmde jas denk hier bijvoorbeeld aan: accu’s, opladers, of adapters. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een accu verwarmde jas. Wij proberen altijd zo concurrerend mogelijk te zijn met onze concurrenten en bieden u een zo goed mogelijk prijs.

Waarom een accu verwarmde jas bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe accu verwarmde jas bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe verwarmde jas? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


67 artikel(en)

67 artikel(en)