Ratelsleutel

Pneumatische ratelsleutel

Zoekt u een pneumatische ratelsleutel? Dan zal u zich af moeten vragen waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Een pneumatische ratelsleutel is een ratelsleutel die werkt op luchtdruk (aangedreven voor een compressor). Een pneumatische ratelsleutel kan worden gebruikt om bouten (op moeilijk te bereiken plekken) gemakkelijk snel en stevig aan te draaien zodat deze zo vast mogelijk komen te zitten. Ook kunnen bouten die heel strak vast gedraaid zitten gemakkelijk(er) los worden gedraaid. Bij de aanschaf zult u moeten letten op een aantal punten, zoals: de maat/ breedte, de terugloophoek van de sleutel zelf, de materiaal waarvan de sleutel is gemaakt en de norm/ standaard van de sleutel (verzekering van kwaliteit). Pneumatisch wil zeggen: aangedreven d.m.v. perslucht.

...

Wat zijn de voor- en nadelen van pneumatische ratelsleutels?

De belangrijkste voordelen van onze pneumatische ratelsleutels is dat pneumatisch gereedschap erg veilig is in gebruik (geen vonken en explosiegevaar), makkelijk te transporteren is, lage kosten met zich mee brengen (geen elektriciteit nodig) en pneumatisch gereedschap is erg betrouwbaar en nauwkeurig, zodoende is pneumatisch gereedschap zoals pneumatische ratelsleutels dus erg handig en makkelijk in gebruik. Ook zijn pneumatische ratelsleutels erg sterk en goed te gebruiken voor lastig te bereiken plekken. Een aantal nadelen van pneumatisch gereedschap is o.a. dat de productie van perslucht een laag rendement heeft, ook komt daar nog het verlies bij van de druk door langere leidingen, te hoge druk die bij gebruik weer gereduceerd moet worden en natuurlijk eventuele lekkages. Erg energie-efficiënt is het gebruik van pneumatische gereedschap zoals pneumatische ratelsleutels dus niet. Ook kan de sleutel door zijn vorm niet altijd overal te gebruiken door zijn gesloten vorm.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een pneumatische ratelsleutel kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze pneumatische ratelsleutels.

Pneumatische ratelsleutels van de beste merken

Wij hebben een hoop pneumatische ratelsleutels in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Rodcraft, Topex en Metabo. Dit zijn pneumatische ratelsleutels voor zowel professioneel als particulier gebruik. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een pneumatische ratelsleutels. Wij proberen altijd een zo concurrerend mogelijk te zijn en een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.

Waarom een pneumatische ratelsleutel bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe pneumatische ratelsleutel bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe pneumatische ratelsleutel? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


31 artikel(en)

31 artikel(en)