Boormachine

Pneumatische boormachine

Zoekt u een pneumatische boormachine? Dan zal u zich af moeten vragen waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Een pneumatische boormachine is een boormachine die werkt op luchtdruk (aangedreven voor een compressor). Door dat de machine werkt op luchtdruk heeft deze geen motor en is een pneumatische boormachine hierdoor erg licht in de hand en is de machine erg compact gebouwd. Een pneumatische boormachine is erg krachtig en kan worden gebruikt voor de zelfde soort werkzaamheden als een elektrische boormachine of 1 op accu. Denk hierbij aan het boren/ gaten maken in o.a. hout, steen en kunststof maar sommige kunnen bijvoorbeeld ook in beton boren. Pneumatisch wil zeggen: aangedreven d.m.v. perslucht.

...

Wat zijn de voor- en nadelen van pneumatische boormachines

De belangrijkste voordelen van onze pneumatische boormachines is dat pneumatisch gereedschap erg veilig is in gebruik (geen vonken en explosiegevaar), makkelijk te transporteren is, lage kosten met zich mee brengen (geen elektriciteit nodig) en pneumatisch gereedschap is erg betrouwbaar en nauwkeurig, zodoende is pneumatisch gereedschap zoals pneumatische boormachines dus erg handig en makkelijk in gebruik. Een aantal nadelen van pneumatisch gereedschap is o.a. dat de productie van perslucht een laag rendement heeft, ook komt daar nog het verlies bij van de druk door langere leidingen, te hoge druk die bij gebruik weer gereduceerd moet worden en natuurlijk eventuele lekkages. Erg energie-efficiënt is het gebruik van pneumatische gereedschap zoals blaaspistolen dus niet. Een ander nadeel is dat een pneumatische boormachine dagelijks gesmeerd dient te worden (dit kost dus wat extra onderhoudswerk).

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een pneumatische boormachine kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze pneumatische boormachines.

Pneumatische boormachines van de beste merken

Wij hebben een hoop pneumatische boormachines in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Metabo, Rodcraft en Senco. Dit zijn pneumatische boormachines voor zowel professioneel als particulier gebruik. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een pneumatische boormachine. Wij proberen altijd een zo concurrerend mogelijk te zijn en een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.

Waarom een pneumatische boormachine bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe pneumatische boormachine bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe pneumatische boormachine? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


20 artikel(en)

20 artikel(en)