Accu Lamp

Een accu werklamp is uitermate geschikt voor het belichten van een donkere omgeving waar geen stopcontact in de buurt is. Dit zorgt voor goed en optimale veiligheid tussen de werkzaamheden die u daar uitvoert. Wanneer u werkt op een goed verlichte omgeving kunt u ongelukken voorkomen. Wanneer u een bouwlamp op accu aanschaft kiest u gelijk voor een bouwlamp die flexibel en lang meegaat. Accu bouwlampen hebben een helder en stralend licht, dit zorgt voor minimale warmteontwikkeling op de lamp. Dit zorgt ervoor dat de bouwlamp geschikt is voor continu gebruik. Wat een accu werklamp ook ideaal maakt is dat ze licht van gewicht zijn en hierdoor makkelijk mee te nemen is.

...

Verschillende soorten accu lampen

Net zoals bij gereedschap zijn er ook allerlei verschillende soorten en maten accu werklampen. Al die lampen hebben weer onderlinge verschillen zoals vermogen, formaat en accessoires. Ook zijn de lampen beschikbaar in zak- en staaf formaat.

Voordelen van een bouwlamp op accu

> Verlichting op donkere plekken

> Werkt vaak op accu’s die u al heeft

> Licht van gewicht en hierdoor dus flexibel

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een accu bouwlamp?

Wanneer u een accu bouwlamp aanschaft moet u goed kijken naar het aantal lumen (totale hoeveelheid licht die een lamp uitstraalt), maar ook naar de voltage van de bouwlamp. Ook is het handig om te kijken of de lamp op led of halogeen werkt of.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een accu werklamp kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze accu werklamp en accessoires hiervoor.

Accu werklampen van de beste merken

Wij hebben een hoop accu werklampen in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Makita, Bosch Blauw, Festool, DeWALT & Metabo. Dit zijn lampen voor zowel professioneel als particulier gebruik. Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires voor uw accu werklamp, denk hier bijvoorbeeld aan: accu’s, opladers & onderdelen. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een accu werklamp. Wij proberen altijd zo concurrerend mogelijk te zijn met onze concurrenten en bieden u een zo goed mogelijk prijs.

Waarom een accu werklamp bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe werklamp bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe werklamp? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 148

1-72 of 148