(Digitale) Waterpas

Digitale waterpas

Zoekt u een digitale waterpas? Dan zal u zich af moeten vragen waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Waterpassen zijn veelzijdig inzetbaar bij werkzaamheden zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan de ‘standaard werkzaamheden’ zoals de standaard en omslagmetingen voor het uitlijnen van objecten (zowel horizontaal als verticaal) maar ook nivelleren, stijgingen, schuinten, afschot meten en hoeken bepalen. Door de vele functies is de waterpas breed inzetbaar bij vele werkzaamheden.

...

Digitale waterpassen bevatten ingebouwde libellen en een geïntegreerde hellingmodule inclusief digitale weergave. Het meetproces is zeer vergelijkbaar met die van een analoge waterpas. Net zo als bij een analoge waterpas worden op het scherm gemeten schuinten of hellingen aangegeven.

Wat zijn de voor- en nadelen van digitale waterpassen

De belangrijkste voordelen van digitale waterpassen zijn dat het de meetwaarde nauwkeurig kan worden afgelezen, de digitale waterpas geeft exact informatie aan waardoor o.a. hoeken en afschot makkelijk kunnen worden bepaald. Ook is het display vaak verlicht waardoor deze makkelijk af te lezen is. Een ander voordeel van digitale waterpassen is dat deze goed beschermd zijn en beschikken over een IP bescherming, dit is erg handig op stoffige en vochtige bouwplaatsen. Ook zijn de waterpassen vaak instelbaar en kunnen ze beschikken over vele andere ingebouwde functies zoals het opslaan van meetwaardes en een signalen d.m.v. geluid. Digitale waterpassen zijn ook voorzien van een zeer hoge nauwkeurigheid (tot 1 mm) en meettolerantie. Een nadeel van digitale waterpassen is dat de metingen iets langer duren dan bij analoge waterpassen

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een digitale waterpas kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze digitale waterpassen.

Digitale waterpassen van de beste merken

Wij hebben een hoop digitale waterpassen in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Laserliner, Sola & Stabila. Dit zijn digitale waterpassen voor zowel professioneel als particulier gebruik. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een digitale waterpas. Wij proberen altijd een zo concurrerend mogelijk te zijn en een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.

Waarom een digitale waterpas bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe digitale waterpas bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe waterpas? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 174

1-72 of 174