Bosch Blauw

Bosch Blauw

www.bosch-professional.nl
bosch uitgebreide garantie

Robert Bosch GmbH is een internationale technologisch en dienstverlenend bedrijf bestaande uit meerdere divisies die is opgericht in 1886 in Stuttgart, Duitsland door Robert Bosch als 'Werkstätte für Feinmechanik und Elektrotechnik'.

...

Het bedrijf bestaat uit diverse divisies: automobieltechnologie, industriële technologie, consumentenproducten, energie- en bouwtechnologie. De Bosch groep bestaat uit ‘Robert Bosch GmbH’ en ongeveer 440 dochter ondernemingen/ maatschappijen.


Het bedrijf werd in 1897 de meest succesvolle toeleverancier in de automobielsector door dat Robert Bosch er in slaagde om zijn magneetontsteking te installeren in een auto, een van de grootste technologische problemen waarmee de automobieltechiek worstelde.


De professionele Bosch blauw lijn kenmerkt zich door het ontwerp, deze zijn speciaal ontworpen voor de professionals uit handwerk en industrie. Bosch blauw onderscheidt zich door constante innovatie op het gebied van machineontwikkeling en bedieningssoftware. Een aantal voorbeelden hiervan zijn het biturbo brushless systeem, het X-lock systeem (aansluiting) het PRO360 systeem (een toegangsportaal voor talrijke services van Bosch) en de Bosch Toolbox app.


Het assortiment van Bosch Blauw bestaat uit o.a.: haakse slijpers, afkortzagen, accuboormachines en diverse soorten (kruis)lijnlasers.

Bosch Actie

1-72 of 1143

1-72 of 1143