Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld
Prijs
tot
Prijs filteren
Voorraad
Categorieën
Merken
Geschikt voor metaal
Elektronisch regelbaar
Onbelast toerental
Onbelast toerental
Het onbelaste toerental is de maximale snelheid van een machine zonder belasting. Bijvoorbeeld: een boormachine heeft een onbelast toerental van 3000 rpm.
Opgenomen vermogen
Opgenomen vermogen
Opgenomen vermogen is de elektrische energie die een apparaat verbruikt tijdens gebruik, gemeten in watt (W).
Diameter Zaagblad
Asgat Zaagblad
Max. Zaagdiepte 90°
Max. Zaagdiepte 45°
Invalzaag
Inclusief geleiderail
Koffer
Gewicht

Cirkelzaag

Cirkelzaag kopen bij ToolMax!

Een cirkelzaag is een onmisbaar gereedschap voor zowel de doe-het-zelver als de professionele vakman. Of u nu hout, metaal of kunststof wilt zagen, de cirkelzaag levert strakke en rechte sneden met gemak. Ideaal voor het op maat zagen van plaatmateriaal, het inkorten van werkbladen of het afzagen van buizen en profielen; met onze uitgebreide selectie vindt u gegarandeerd de perfecte cirkelzaag voor elke toepassing. Ontdek de mogelijkheden en verhoog uw zaagcapaciteit met ToolMax. Ontdek de wereld van de cirkelzaag: klik op 'Lees meer' en duik dieper in wat een cirkelzaag is, de veelzijdige toepassingen, hoe u de juiste kiest, welke accessoires er beschikbaar zijn en tal van andere handige tips om uw zaagervaring te optimaliseren! Als je de voorkeur geeft aan de flexibiliteit van een accu cirkelzaag boven een snoergebonden model, neem dan zeker een kijkje in ons ruime aanbod van cirkelzagen op accu.

Welke cirkelzaag moet ik kopen?

Een cirkelzaag is een krachtig gereedschap met een rond zaagblad dat met hoge snelheid roteert om materiaal te snijden. Het is ontworpen voor het maken van snelle, rechte zaagsneden in diverse materialen zoals hout, metaal en kunststof. De veelzijdigheid maakt het ideaal voor klussen zoals het op maat zagen van planken, plaatmateriaal en het afkorten van werkstukken. Met de juiste zaagbladen kan de cirkelzaag fijne afwerkingen realiseren of door dikker en harder materiaal snijden.

Bij ToolMax begrijpen we dat elke klus om een specifieke cirkelzaag vraagt. Daarom bieden we een divers assortiment aan, waaronder de cirkelzaag met geleiderail, de handcirkelzaag en de invalcirkelzaag.


De cirkelzaag met geleiderail is ideaal voor lange, rechte sneden met uiterste precisie. De geleiderail zorgt voor stabiliteit en nauwkeurigheid, wat het perfect maakt voor het op maat zagen van grote platen en het afwerken van randen.

De handcirkelzaag staat bekend om zijn veelzijdigheid en mobiliteit. Licht en eenvoudig te hanteren, is dit type zaag uitstekend voor snelle klussen op verschillende locaties. Of het nu gaat om het zagen van balken of plaatmateriaal, de handcirkelzaag biedt gemak en efficiëntie.

De invalcirkelzaag is de specialist voor nauwkeurige invalsneden. Beginnend vanaf het midden van het materiaal, maakt deze zaag het mogelijk om complexe uitsparingen en openingen te zagen zonder eerst een rand te hoeven volgen.

Elk type cirkelzaag heeft zijn eigen unieke voordelen en toepassingen, waardoor we bij ToolMax voor elke klus een geschikte oplossing bieden.


Hulp nodig bij het vinden van de juiste machine? Wij helpen je!

Op onze website vind je een reeks handige filteropties die je helpen bij het selecteren van de cirkelzaag die perfect aansluit bij jouw werkzaamheden. Hieronder leggen we uit hoe je deze filters kunt gebruiken om de zoektocht naar jouw ideale machine te vereenvoudigen. Zo ben je slechts een paar klikken verwijderd van het vinden van de cirkelzaag die naadloos aansluit bij jouw specifieke behoeften.


Merk: Kies uit een breed scala aan toonaangevende merken om een cirkelzaag te vinden die bekend staat om kwaliteit en betrouwbaarheid.
Geschikt voor metaal?: Filter op cirkelzagen die speciaal ontworpen zijn om door metaal te snijden, of juist niet, afhankelijk van je klus.
Onbelast toerental: Het 'onbelast toerental' van een cirkelzaag verwijst naar de snelheid waarmee het zaagblad draait wanneer de zaag niet door materiaal snijdt, dus in vrije loop. Dit wordt uitgedrukt in het aantal omwentelingen per minuut (rpm). Een hoger onbelast toerental betekent dat het zaagblad sneller draait, wat kan zorgen voor een gladdere zaagsnede en efficiënter werken, vooral bij zachtere materialen of dunner plaatmateriaal. Echter, niet elk materiaal vereist een hoog toerental. Bij het zagen van hardere materialen of bij het maken van precieze sneden kan een lager toerental juist voordeliger zijn, omdat het meer controle en minder warmteontwikkeling biedt, wat de kans op verbranding van het materiaal vermindert. Het kiezen van een cirkelzaag met het juiste onbelast toerental is dus belangrijk voor de kwaliteit van de snede en de levensduur van zowel het zaagblad als de zaag zelf. Sommige cirkelzagen bieden de mogelijkheid om het toerental aan te passen, wat de veelzijdigheid vergroot en de gebruiker in staat stelt om de zaag aan te passen aan het te zagen materiaal.
Vermogen (Watt): Het vermogen van een cirkelzaag, gemeten in watt, is een maat voor de kracht van de zaag. Een hoger wattage betekent een krachtigere zaag die gemakkelijker door zwaardere materialen kan snijden. Echter, een zaag met meer vermogen is vaak zwaarder, wat de precisie en het gebruiksgemak kan beïnvloeden. Kies dus een cirkelzaag met het juiste vermogen voor de klus: krachtig voor zware taken, maar lichter en preciezer voor fijn werk.
Diameter zaagblad: De 'Diameter Zaagblad' filter helpt bij het kiezen van een cirkelzaag voor de gewenste zaagdiepte. Een groter blad zaagt dieper, ideaal voor dikke materialen, terwijl kleinere bladen beter zijn voor precieze sneden. Controleer de compatibiliteit van het zaagblad met je cirkelzaag. De diameter beïnvloedt ook de zaagsnelheid en afwerking: grotere bladen werken sneller, kleinere zijn nauwkeuriger. Kies de diameter die past bij je klus en zaag.
Asgat zaagblad: Het asgat van een zaagblad is de opening in het midden van het blad waarmee het op de as van de cirkelzaag wordt bevestigd. De maat van het asgat moet overeenkomen met de as van je zaag om een veilige en correcte bevestiging te garanderen. Een verkeerd formaat asgat kan leiden tot onnauwkeurige sneden en zelfs gevaarlijke situaties als het blad niet goed vastzit. Bij het kiezen van een zaagblad is het dus essentieel om de specificaties van je cirkelzaag te controleren en een blad met het juiste asgat te selecteren. Het is als het vinden van de juiste sleutel voor een slot – het moet precies passen om te werken.
Maximale Zaagdiepte: De maximale zaagdiepte van een cirkelzaag verschilt per hoek: bij 90 graden is de zaagdiepte het grootst voor rechte sneden, terwijl deze bij 45 graden afneemt voor versteksneden. Zorg dat je zaag bij beide hoeken diep genoeg kan snijden voor jouw projecten. Het is als een schuine duik; hoe schuiner, hoe minder diep, maar je moet wel de diepte halen die je nodig hebt.
Gewicht: Het gewicht van een cirkelzaag speelt een belangrijke rol in het gebruiksgemak en de wendbaarheid. Een lichtere zaag is makkelijker te hanteren en helpt vermoeidheid te verminderen bij langdurig gebruik of bovenhands werken. Een zwaardere zaag kan daarentegen meer stabiliteit bieden en trillingen beter absorberen, wat nuttig kan zijn bij zware zaagklussen. Het ideale gewicht hangt af van de balans tussen comfort en de eisen van de klus.
Invalzaag: Een invalzaag is een speciaal type cirkelzaag ontworpen om midden in het materiaal te beginnen met zagen, wat 'invalsneden' mogelijk maakt. Dit is ideaal voor taken zoals het uitsnijden van een gat in een werkblad of het maken van een opening voor een spoelbak. De zaagbladbescherming kantelt weg terwijl het blad in het materiaal duikt, waardoor je precies op de gewenste plek kunt beginnen zonder eerst een rand te hoeven bereiken. Invalzagen bieden nauwkeurige dieptecontrole en zijn perfect voor gedetailleerd werk waarbij precisie vereist is.
Inlusief geleiderail: 'Inclusief geleiderail' bij een cirkelzaag betekent dat er een rechte geleiding wordt meegeleverd waarmee je strakke, nauwkeurige sneden kunt maken. Dit accessoire helpt om de zaag in een rechte lijn te bewegen, wat vooral handig is bij lange sneden of als precisie cruciaal is. Met een geleiderail hoef je minder op je handvaardigheid te vertrouwen en kun je consistent rechte sneden verwachten.
Koffer: Een 'koffer' bij een cirkelzaag is een stevige opbergdoos waarin je de zaag en vaak ook accessoires zoals zaagbladen en geleiderails veilig kunt opbergen en vervoeren. Het biedt bescherming tegen stof en beschadigingen en maakt het gemakkelijker om de zaag mee te nemen naar verschillende werklocaties. Een koffer draagt bij aan de levensduur van de zaag en houdt je gereedschap georganiseerd.


Accessoires voor jou cirkelzaag

Elke vakman weet dat een cirkelzaag pas echt tot zijn recht komt met de juiste accessoires. Geleiderails garanderen strakke, rechte sneden en verhogen de precisie, essentieel voor een perfect resultaat. Cirkelzaagbladen zijn er in diverse soorten en maten, elk ontworpen voor specifieke materialen en snijtechnieken, van fijn houtwerk tot robuuste metaalbewerking. Overige Cirkelzaag accessoires, zoals stofafzuigadapters en zaagdiepte-aanpassingen, dragen bij aan gebruiksgemak en veiligheid. Investeren in deze toebehoren betekent een stap vooruit in efficiëntie en kwaliteit, waardoor elke klus niet alleen makkelijker wordt, maar ook met een professionele afwerking kan worden volbracht.


Kopen bij ToolMax

Kom je er nog steeds niet uit welke cirkelzaag het beste past bij jouw klus? Of twijfel je nog over de juiste accessoires? Dan kan onze Klantenservice je helpen en staan klaar met persoonlijk advies. Of het nu gaat over de juiste zaagdiepte, het juiste vermogen of geschikte zaagbladen, wij staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of live chat - kies de manier die voor jou het beste uitkomt!


Bij ons is snelheid troef: ligt het in ons magazijn, dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op. Geen getreuzel of gedoe; als je bij ons een aankoop doet en het product is op voorraad, dan zetten wij alles op alles om het pakketje nog voor de avondklok bij de koerier te krijgen. Zo kun je razendsnel aan de slag met je nieuwe aanwinst. Dat is de service waar wij voor staan – vandaag besteld, vandaag verzonden.

Uitgelichte Cirkelzagen

Filter
Pagina 1 van 5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Weergave:
Sorteren:
Bosch Blauw GKT 55 GCE Invalzaag | + 1.6m geleiderail | in L-Boxx - 0601675002
528,02 436,38 Excl. BTW
Bosch Blauw GKT 55 GCE invalzaag | 1400 Watt | + L-Boxx | 0601675001 - 0601675001
485,97 401,63 Excl. BTW
Bosch Blauw GKT 55 GCE invalzaag | 2x geleiderails | in L-Boxx - 0615990EA8
708,41 585,46 Excl. BTW
Bosch Groen PKS 66 AF Cirkelzaag | 1600w 190mm | + geleide - 0603502000
165,20 136,53 Excl. BTW
DeWalt DWE576K 1600w cirkelzaag - DWE576K-QS
149,99 123,96 Excl. BTW
DeWalt DWE576KR 1600w cirkelzaag + 1500mm Geleiderail | actieprijs - DWE576KR
220,11 181,91 Excl. BTW
DeWalt DWS520K Invalcirkelzaagmachine | 1300w 165mm - DWS520K-QS
369,00 304,96 Excl. BTW
Festool Invalzaag met voorritsfunctie | TSV 60 KEBQ-Plus - 576730
931,83 770,11 Excl. BTW
Festool TS 55 FEBQ-Plus - Invalcirkelzaagmachine | SYS3 M 337 - 576703 - 576703
618,58 511,22 Excl. BTW
Festool TS 60 KEBQ-Plus Invalcirkelzaagmachine | 1500 W | In Systainer - 576721
669,87 553,61 Excl. BTW
Hikoki C7SS UTZ CIRKELZAAGMACHINE - C7SSUTZ
120,58 99,65 Excl. BTW
Makita HS6601 230v Cirkelzaag 1050w 165mm - HS6601
155,84 128,79 Excl. BTW
Makita HS7601 230v Cirkelzaag | 1200w 190mm - HS7601
158,12 130,68 Excl. BTW
Makita HS7601J 230v Cirkelzaag | 1200w 190mm - HS7601J
181,32 149,85 Excl. BTW
Makita SP6000J 230V Invalcirkelzaag 165 mm In Mbox - SP6000J
324,91 268,52 Excl. BTW
Makita SP6000J1X Invalcirkelzaag + 1500mm geleiderail - SP6000J1X
414,51 342,57 Excl. BTW
Metabo KS 55 FS 1200 watt Handcirkelzaag - 600955000
128,94 106,56 Excl. BTW
Metabo KS 55 FS 1200 watt Handcirkelzaag | in koffer - 600955500
152,67 126,17 Excl. BTW
Metabo KS 66 FS CIRKELZAAG in Doos | 66mm 1500w - 601066000
179,99 148,75 Excl. BTW
Metabo KS 85 FS Cirkelzaag | 2000 W - 235mm - 601085000
289,00 238,84 Excl. BTW
Weergave:
Sorteren:
Pagina 1 van 5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Filter

Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen