Afkortzaag

Een afkortzaag (ook wel verstekzaag genoemd) is een elektrische zaag met een cirkelvormig zaagblad, waarmee snel en gericht gezaagd kan worden. Moet u bijvoorbeeld een groot aantal balken of planken op maat zagen? Dan gaat dit veel sneller met een afkortzaag dan met een handzaag. Met de afkortzaag kunt u het materiaal bovendien gemakkelijk in een hoek zagen, waardoor dit soort zaagmachine soms ook wel een verstekzaag wordt genoemd. Bij Toolmax vindt u een groot aantal betrouwbare afkortzagen in ons assortiment, stuk voor stuk van gerenommeerde merken. We helpen u graag bij uw keuze voor een nieuwe zaag en/of bijpassende accessoires.

...

Waar let u op bij aankoop van een afkortzaag?

Wanneer u tot de aanschaf van een afkortzaag over wilt gaan, dan is het voor uw keuze belangrijk waar u de zaag voor gaat gebruiken. Tot welke dikte moet de zaag bijvoorbeeld kunnen zagen? Op basis hiervan kiest u voor een zaag met een zaagblad van een bepaalde diameter. Maar ook de maximale breedte van het te zagen materiaal is belangrijk. Veel afkortzagen beschikken namelijk over een trekfunctie, waarmee breder materiaal gezaagd kan worden. Dit is bijvoorbeeld ideaal als u laminaat wilt zagen. Afkortzagen met een laser zijn in korte tijd erg populair geworden, hierbij kunt u in een oogopslag zien hoe de zaagsnede zal gaan lopen. De mogelijkheid voor stofafzuiging en de aanschaf van een bijpassend onderstel zijn tot slot ook nog zaken waar u over na kunt denken. Voor nog meer tips over de aanschaf van een afkortzaag kunt u onze blog lezen die wij over dit onderwerp hebben geschreven. U kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze afkortzagen.

Afkortzagen van de beste merken

We hebben enkel afkortzagen van betrouwbare merken in ons assortiment. Of u nu een hobbymatige klusser bent of dat u juist op zoek bent naar een professionele afkortzaag, wij helpen u graag verder. Merken waarvoor u bij ons terecht kunt zijn bijvoorbeeld Bosch, Makita, Metabo, Festool en DeWalt. Voor de afkortzagen van deze merken verkopen we ook een groot aantal officiële en universele accessoires, zoals stofzakken, zaagbladen en onderstellen. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een afkortzaag.

Een afkortzaag bij Toolmax bestellen

Toolmax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat.

Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe afkortzaag bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe zaag? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 173

1-72 of 173