Bing

Bessey Platenspanner PS55

Bessey Platenspanner PS55

Artikelnummer: PS55
Bessey Platenspanner PS55. Koop nu snel online bij Toolmax! Betaal veilig en vertrouwd via uw eigen bank.

Snel leverbaar: Levertijd: 3 - 4 werkdagen

€ 240,58 Excl. BTW: € 198,83 ( Adviesprijs: € 285,06 )

Bij dit product, ontvangt u 241 punt(en) 241 = € 3,01

U ontvangt de punten wanneer u bent ingelogd. De punten kunnen bij een volgende bestelling ingewisseld worden.
Beschrijving

Bessey Platenspanner PS55

Bessey Platenspanner PS55

Een eenvoudig bedienbare vacuümzuiger; door het kantelen van de spanhefboom op de vacuümzuiger wordt een onderdruk geproduceerd en wordt de plaatspanner automatisch op de plaat vastgezogen.
Met behulp van de beide hefbomen op de geleidingstangen kunnen hoogteverschillen die bij het samentrekken van platen kunnen optreden, eenvoudig gecompenseerd worden.
Stabiele opbouw Koudgetrokken, koud-verzinkte geleidestangen in stabiele aluminiumprofielen voorkomen een doorbuiging bij het opspannen en houden de plaatspanner in hetzelfde vlak. Nauwkeurig werken is zodoende gegarandeerd.
Op de hand afgestemde houten greep Met de perfecte greep tot 260 N spankracht in horizontale richting. Daarvoor zorgt de ergonomische houten greep en de braamvrije spindel met trapeziumschroefdraad.
Corian® is een geregistreerd handelsmerk van de Firma DuPont
Voor het spannen en positioneren van onderdelen met gladde oppervlakken, zoals bijvoorbeeld keramiek, graniet, Corian®, kunststof, metaalplaat, en glas, respectievelijk onderdelen die geringe spankrachten vereisen (tot 260 N) Spanhefboom op de vacuümzuigers voor een snelle bediening Excentrische hefboom voor het compenseren van hoogteverschillen ter hoogte van de voeg.

Bijzonderheden
  • 1,55 kg
  • spanwijdte min/max20363mm
  • verpakkingseenheid 1st
Extra informatie

Extra informatie

EAN 4008158027050
Gewicht 1,55
Alternatieven