Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld
Prijs
tot
Prijs filteren
Voorraad
Aantal accu's
Aantal slagen p.min
Aantal slagen p.min
Aantal slagen per minuut is hoe vaak een beweging herhaald wordt binnen één minuut. Bijvoorbeeld: 120 slagen per minuut betekent dat de beweging 120 keer herhaald wordt in één minuut.
Slagkracht
Slagkracht
Hoeveel slagkracht je nodig hebt, is afhankelijk van het materiaal waarin je boort en hoe groot de gaten moeten worden. Als richtlijn kun je aanhouden: Voor lichte boorklussen, tot 20 Ø in beton 2 joule of minder. Voor middelzware boorklussen, tot Ø 24 mm in beton 2-3 joule.
Gewicht
Koffer

DeWalt Accu Breekhamer

De DeWalt Accu Breekhamer is een robuuste, krachtige tool ontworpen voor zware sloopwerkzaamheden. Met zijn geavanceerde borstelloze motor en XR FLEXVOLT-technologie levert deze breekhamer ongeëvenaarde prestaties en een lange werkduur op één acculading. Het ergonomische ontwerp en de actieve trillingsdemping zorgen voor comfortabel gebruik, zelfs tijdens langdurige projecten. De machine is uitgerust met meerdere instellingen voor beitelposities, waardoor gebruikers maximale controle hebben. De DeWalt Accu Breekhamer is de ideale keuze voor professionals die efficiëntie en duurzaamheid vereisen.

Filter
Weergave:
Sorteren:
Weergave:
Sorteren:
Filter

Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen