Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld

STIHL verlengde garantie

STIHL verlengde garantie
Geplaatst op 27-2-2024 door Webshop ToolMax

STIHL verlengde garantie

STIHL heeft vertrouwen in de kwaliteit en prestaties van haar producten op de lange termijn. Als je je STIHL product registreert, verlengen zij daarom je garantie tot één jaar.

Registratie in vijf eenvoudige stappen

Voorwaarden voor verlengde garantie

Tot 5 jaar garantie op je iMOW® robotmaaier


Verleng je garantie!

Heb je in de afgelopen 30 dagen een STIHL product gekocht? Registreer dan je nieuw gereedschap en profiteer gratis van tot één jaar langer garantie.

Het enige wat je nodig hebt voor registratie is het serienummer van je product, de aankoopdatum.

Mijn product registreren

STIHL Garantie

Registratie in vijf eenvoudige stappen

STIHL registratie
 1. Voer het serienummer en de aankoopdatum in
 2. Vermeld de dealer
 3. Vul je persoonlijke gegevens in
 4. Vermeld je interesses (optioneel)
 5. Controleer en bevestig je registratie

Na de registratie ontvang je een bevestiging per e-mail die je samen met je factuur kan opslaan. Als er sprake is van een garantieprobleem, dien je dit aan ons (ToolMax) te kunnen voorleggen.

Registreer je nu


Voorwaarden voor verlengde garantie

Geldig voor nieuwe STIHL machines (met uitzondering van opladers en batterijen) die in de BENELUX zijn gekocht en binnen 30 dagen na aankoop worden geregistreerd op preg.stihl.com.

De bevestigingsmail met betrekking tot de registratie van je product en de aankoopfactuur met het serienummer moeten worden bewaard en, in geval van een probleem met je machine, worden voorgelegd aan ons (ToolMax).

De verlengde garantie-aanbieding geldt voor zowel particuliere als professionele gebruikers en verschilt naargelang het type machine en het gebruik van de MotoMix brandstof.

 • 6 maanden extra garantie voor alle STIHL machines bij registratie
 • 6 maanden extra garantie erbovenop voor gebruikers die binnen de 30 dagen na registratie van deze nieuwe STIHL machine ook een jerrycan MotoMix hebben gekocht. Bij registratie van je machine en de aankoop van een jerrycan MotoMix geniet je dus van 1 jaar ( 6 maanden + 6 maanden) extra garantie
 • 1 jaar extra garantie voor een iMOW® robotmaaier bij registratie

Tot 5 jaar garantie op je iMOW® robotmaaier

Wens je de garantieperiode van je iMOW® robotmaaier nog meer te verlengen? Dat kan! Zorg voor een jaarlijks onderhoud van je machine om van 5 jaar garantie op jouw iMOW® robotmaaier te genieten!

Hoe werkt het?

 • Je geniet standaard van 2 jaar garantie op jouw iMOW® robotmaaier.
 • Registreer jouw robotmaaier binnen dertig dagen na de aankoop en je geniet van een 3de jaar garantie.
 • Zorg voor een jaarlijks onderhoud bij een erkende iMOW® dealer tijdens de eerste 3 jaar en geniet van een 4de jaar garantie.
 • Zorg voor een jaarlijks onderhoud bij een erkende iMOW® dealer tijdens de eerste 4 jaar en geniet van een 5de jaar garantie.

Actievoorwaarden iMOW® garantie

 • Deze actie is uitsluitend voorbehouden voor iMOW® robotmaaiers.
 • Jouw iMOW® robotmaaier is in de BENELUX aangekocht bij een erkende iMOW® dealer.
 • Je hebt de iMOW® robotmaaier via de website geregistreerd binnen de periode van 30 dagen na de factuurdatum.
 • Je dient het aankoopbewijs van jouw iMOW® robotmaaier alsook het registratiebewijs op de STIHL website te kunnen voorleggen om te genieten van het derde jaar garantie.
 • Je dient het aankoopbewijs van jouw iMOW® robotmaaier, het registratiebewijs op de STIHL website, alsook het ingevuld onderhoudsboekje dat aantoont dat je op jaarlijks onderhoud bent geweest te kunnen voorleggen om te genieten van het vierde en vijfde jaar garantie.
 • De accu, accessoires en onderdelen (met bewegende componenten) die onderhevig zijn aan slijtage bij normaal gebruik, alsook slijtage door onvoldoende onderhoud of oneigenlijk gebruik van de machine, worden niet gedekt door de verlengde garantie.

De garantievoorwaarden van STIHL vind je hier.

Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen