Altrex

Altrex

www.altrex.com

Altrex is een Nederlands bedrijf die gespecialiseerd is in het leveren van diverse soorten klimmaterialen. Altrex is opgericht in 1950 in Rijswijk, Nederland door Dhr. Bijlo en Stedehouder, destijds onder de naam ‘Bijstede’.

...

Het bedrijf begon in 1950 met de productie van klimmaterialen, maar produceerde destijds ook producten als: strijkplanken, wasrekken en droogmolens. Door de jaren heen heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Door de internationale activiteiten veranderede het bedrijf de naam naar ‘Altrex’. In 1956 verhuisde het bedrijf naar Nunspeet en in 2003 (vanwege ruimtegebrek naar Zwolle) het huidige hoofdkantoor. Het hoofdkantoor van Altrex bevat tevens de productie en de opslag van hun producten (alles dus onder 1 dak in een groot pand). Inmiddels heeft Altrex locaties over de hele wereld.


Altrex onderscheidt zich door hun jaren lange ervaring en productie op locatie. Hierdoor is het bedrijf zelf verantwoordelijk voor de productie van hun producten en is het proces goed te controleren en te innoveren. Altrex heeft zich gevestigd over de hele wereld waardoor zij een groot bereik hebben in vrijwel elk werelddeel. Ook focust Altrex zich op MVO en bewust produceren met 3 belangrijke pijlers: people, products en production. Een voorbeeld hiervan is stroomvoorziening door hun 2304 zonnepanelen op hun productlocatie in Zwolle die jaarlijks 550 MWH (!). Ook innoveert Altrex constant, door hun lange ervaring zijn ze erg vooruitstrevend en produceren ze de meest moderne en veilige klimvoorzieningen, allemaal voorzien van een veiligheidskenmerk. Altrex kijkt niet alleen naar hun oersterke standaard, maar ook naar maatwerk passend bij de werkzaamheden. Altrex heeft instelbare producten, looptrappen, gereedschapsbakken, rechte ladders, staande ladders allemaal met een ultiem werkcomfort en maximale veiligheid.


Het assortiment van Altrex bestaat uit o.a.: trappen, ladders en steigers.Altrex Actie

1-72 of 713

1-72 of 713