Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld
Prijs
tot
Prijs filteren
Voorraad
Reservoir volume
Max. Luchtstroom
Opgenomen vermogen
Opgenomen vermogen
Opgenomen vermogen is de elektrische energie die een apparaat verbruikt tijdens gebruik, gemeten in watt (W).
Max. Onderdruk
Gewicht

Bouwstofzuigers van Spero

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige oplossing voor stofbeheersing op je bouwplaats, dan zijn de Bouwstofzuigers van Spero precies wat je nodig hebt. Deze hoogwaardige apparaten zijn speciaal ontworpen om zelfs de meest hardnekkige stofdeeltjes op te vangen, waardoor je werkomgeving schoon en veilig blijft.


Spero

Spero, opgericht in 1981, is een Taiwanese fabrikant van professioneel gereedschap met een rijke geschiedenis. Ze zijn bekend om hun innovatieve en duurzame producten. Hun bouwstofzuigers, ontworpen voor zware taken, zijn geen uitzondering. Deze machines combineren kracht, efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor professionals in de bouw en renovatie. Met Spero ben je verzekerd van een stofvrije werkomgeving.


Ontdek bij ons het gehele assortiment van Spero.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Bouwstofzuiger van Spero?

Wij zetten een aantal factoren op een rijtje die belangrijk zijn bij het kopen van een Spero bouwstofzuiger:


Capaciteit

De capaciteit van een bouwstofzuiger wordt meestal gemeten in liters en geeft aan hoeveel stof en vuil de stofzuiger kan opvangen voordat je hem moet legen. Dit is vooral belangrijk als je grote klussen hebt waarbij veel stof vrijkomt. Een grotere capaciteit betekent minder onderbrekingen om de stofzuiger te legen, wat je tijd en moeite kan besparen.


Filterklasse

De filterklasse van een bouwstofzuiger geeft aan hoe fijn de stofdeeltjes zijn die de stofzuiger kan opvangen. Dit is vooral belangrijk als je met materialen werkt die fijn stof produceren, zoals beton of gips. Een stofzuiger met een hoge filterklasse kan deze fijne stofdeeltjes opvangen en voorkomen dat ze in de lucht terechtkomen en ingeademd worden.


Zuigkracht

De zuigkracht van een bouwstofzuiger wordt meestal gemeten in Pascal (Pa) of kilopascal (kPa). Een hogere zuigkracht betekent dat de stofzuiger beter in staat is om zwaarder vuil en stof op te zuigen. Dit kan vooral handig zijn als je met grotere stukken vuil of zwaarder stof te maken hebt.


Mobiliteit

De mobiliteit van een bouwstofzuiger heeft te maken met hoe gemakkelijk je hem kunt verplaatsen. Dit kan vooral belangrijk zijn als je op verschillende plekken op de bouwplaats moet werken. Wielen en een handvat kunnen het gemakkelijker maken om de stofzuiger te verplaatsen, en een lichter model kan ook handiger zijn om te dragen.


Accessoires

Veel bouwstofzuigers worden geleverd met accessoires zoals verschillende mondstukken voor verschillende taken, of reservefilters die je kunt gebruiken als het originele filter vol is. Deze kunnen de veelzijdigheid en bruikbaarheid van de stofzuiger vergroten. Kijk ook naar ons eigen aanbod voor bouwstofzuiger accessoires!

Filter
Weergave:
Sorteren:
Spero Industrie stof waterzuiger 1000 Watt, 1 motor - 15 liter IZ1001 - IZ1001
228,69 189,00 Excl. BTW
Spero Industrie Stof waterzuiger 1000 Watt, 1 motor 30 liter IZ1002	 IZ1002
243,80 201,49 Excl. BTW
Spero IZ2001AS | Industrie Stof & Waterzuiger met Autostop | 2 motoren - IZ2001AS
417,45 345,00 Excl. BTW
Spero SP25 Gereedschapszuiger 1400Watt - 25 liter - M-klasse + Stangenset - SP25
361,79 299,00 Excl. BTW
Spero Sproei & Extractie reinigingsmachine 3000 Watt TR3001 - TR3001
664,29 549,00 Excl. BTW
Spero Vloeistofzuiger RVS 3000 Watt met wisser 80cm, 60 liter VZ3001 VZ3001
598,95 495,00 Excl. BTW
Weergave:
Sorteren:
Filter

Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen