Bing

Sortimo Workmo - ADVANCED | opbergsysteem - Workmo-ADVANCED

Sortimo Workmo - ADVANCED | opbergsysteem - Workmo-ADVANCED

Gratis verzending vanaf 40 euro
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren info
Keuze uit meerdere bezorgopties
Ruime keuze uit meer dan 100.000 artikelen

Snel leverbaar: Let op: Levertijd 21 werkdagen

€ 939,00 Excl. BTW: € 776,03

Bij dit product, ontvangt u 939 punt(en) 939 = € 11,74

U ontvangt de punten wanneer u bent ingelogd. De punten kunnen bij een volgende bestelling ingewisseld worden.
Beschrijving
Toon meer arrow_drop_down_circle

Sortimo Workmo - ADVANCED | opbergsysteem - Workmo-ADVANCED

Sortimo ADVANCED | opbergsysteem

WorkMo staat voor Work Mobility en is een transport-, opberg- en werksysteem. Het bestaat uit losse modules, die op elke gewenste manier met elkaar gecombineerd kunnen worden en die met elkaar vergrendeld kunnen worden door de vergrendelhendel. Door de flexibiliteit van applicaties, kunnen de modules worden gebruikt als transporthulp in geval ze vergrendeld zijn, als een werkstation of mobiele werkplek. WorkMo is vooral praktisch voor degenen, die hun voertuig flexibel willen inzetten (vervoer materialen, mobiele werkplek, service voertuig), omdat de modules niet vastgezet zijn aan het voertuig en daarom op elk moment meegenomen kunnen worden uit het voertuig.

WorkMo als opbergsysteem

Het interieur van de modules kan volledig naar wens van de klant worden ingericht door maatwerk inrichting met lades, opbergplateau’s, BOXXen en koffers. Het systeem behoudt vanzelfsprekend zijn flexibiliteit door zijn modulaire opbouw en kan snel worden ontgrendeld tot individuele losse onderdelen, voor het laden van het voertuig of voor transport.

WorkMo als transportsysteem

De wieltjes maken snel transport van de WorkMo onderdelen van de werkplaats naar het voertuig en van het voertuig naar de werkplek op locatie mogelijk. Afhankelijk van de werkplek en de vereisten kunnen de stapelbare componenten worden samengevoegd om zo het gewenste werkstation te vormen.

WorkMo als werkstation

De toegevoegde waarde van WorkMo wordt pas echt duidelijk op de werkplek: de modules kunnen worden samengevoegd met de WorkMo accessoires om zo een mobiele werkplek, werkbank, werktafel of zelfs een compleet werkstation te vormen. Met de houders voor accessoires, meervoudige contactdoos, werktafels en diverse haken en klemmen wordt het transport- en opbergsysteem een functionele werkplaats, waar u alle denkbare werkzaamheden aan kunt uitvoeren.

Set bestaat uit:
  • 1x SET WorkMo 24-500 MS 1
  • 1x SET WorkMo 24-500 TB 1
  • 1x Arbeitsplatte geschlossen WorkMo 24
  • 1x Roller WorkMo 24
Extra informatie
Toon meer arrow_drop_down_circle

Extra informatie

Artikelnummer Workmo-ADVANCED
Alternatieven
Toon meer arrow_drop_down_circle
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Alternatieven