Bing

Senco FramePro 701XP | 50-90mm - 701XP

Senco FramePro 701XP | 50-90mm - 701XP

Gratis verzending vanaf 40 euro
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Keuze uit meerdere bezorgopties
Ruime keuze uit meer dan 100.000 artikelen

Snel leverbaar: Levertijd: 1 - 3 werkdagen

€ 905,00 Excl. BTW: € 747,93

Bij dit product, ontvangt u 905 punt(en) 905 = € 11,31

U ontvangt de punten wanneer u bent ingelogd. De punten kunnen bij een volgende bestelling ingewisseld worden.
Beschrijving
Toon meer arrow_drop_down_circle

Senco FramePro 701XP | 50-90mm - 701XP

In de XtremePro biedt Senco de krachtige en duurzame FramePro 701XP en FramePro 751XP spijkermachines.

Deze machines verwerken ring en gladde afwerkspijkers van 2,8 tot 3,4 mm dik, met een kopdiameter van 7,2 mm in lengten van 50 mm tot 90 mm.
Het verschil tussen de FramePro 701XP en FramePro 751XP zit hem met name in de kracht. De FramePro 751XP is 15% krachtiger dan de reeds krachtige FramePro 701XP.

Het zijn ideale spijkermachines voor het aanbrengen van dakbeschot en het vervaardigen van kozijnen, raamwerk, kisten, kratten en pallets. Kortom, twee veelzijdige en krachtige machines.
Een machine uit de SENCO XtremePro is geschikt voor volcontinue gebruik en industriële omgevingen.
Met een SENCO XtremePro machine krijgt u het beste wat er op de markt te koop is en met twee jaar originele Senco Garantie.
De SENCO FramePro's zijn robuust en krachtig zonder compromissen te doen aan het gebruikersgemak. Ze zijn ontworpen met de professional in gedachten. Zo is het magazijn onder een hoek van 30 graden geplaatst om ook in krappe ruimtes te werken en altijd optimaal zicht te hebben op uw werkzaamheden.
Maar ook aan de actieve veiligheid is gedacht, zo is de neus voorzien van een scherp zaagtandmotief waardoor de machine - ook als u schuin werkt - niet wegglijdt. Deze tanden kunt u desgewenst afdekken met een rubber schoen. Op het gebied van ergonomie heeft deze hoogwaardige spijkermachine een robuust en volledig rubberen handvat, een comfortabele trekker, een 360 graden verstelbare luchtuitlaat en een inklapbare riemclip.

De balans is perfect en afgestemd op volcontinue bedrijf. De diepte-instelling is met een, door uw vinger te bedienen, draaiwieltje aan te passen. Ook het verwijderen van eventueel vastgelopen spijkers gebeurt in een handomdraai, omdat het hele magazijn eenvoudig verwijderd kan worden. Het magazijn wordt aan de achterzijde geladen en is opengewerkt zodat u altijd zicht heeft op de voorraad spijkers. Zodra de machine minder dan 6 spijkers in het magazijn heeft, wordt de veiligheid geblokkeerd om 'droog schieten' te voorkomen.
De duurzaamheid van deze SENCO FramePro 701XP en 751XP vindt u terug in een aluminium huis en magazijn. De aluminium cilinder is bovendien geanodiseerd en de speciaal gevormde slagpen is extra gehard.

Technische gegevens:

  • Krachtig en handzaam
  • Eenvoudig regelbare diepte-instelling 336 mm hoog (FramePro 701XP) of 362 mm hoog (FramePro 701XP), 381 mm lang en 112 mm breed
  • Extra duurzaamheid door een speciaal gevormde, geharde slagpen, een aluminium huis en magazijn
  • De aluminium cilinder is geanodiseerd
  • Draaibare luchtuitlaat
Leveringsomvang:
  • robuuste kunststof koffer
  • 2 Jaar garantie
Extra informatie
Toon meer arrow_drop_down_circle

Extra informatie

Artikelnummer 701XP
Alternatieven
Toon meer arrow_drop_down_circle
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Alternatieven