Ryobi

Ryobi

www.ryobitools.com

Ryobi Limited is een Japanse fabrikant voor de productie van o.a. verschillende soorten elektrisch, gazon- en tuingereedschappen. Het bedrijf is opgericht op 16 december 1943 (opgericht als Ryobi Seisakusho Co., Ltd). Ryobi Power Tools en Ryobi Outdoor Power Equipment zijn merk van Techtronic Industries, onder de licentie van Ryobi Ltd.


...

Het bedrijf werd opgericht in 1943 en begon als verkoper van diverse soorten gegoten producten. In 1961 begon het bedrijf met het produceren van offsetdrukpersen en werd het een beursgenoteerd bedrijf (genoteerd aan de Tokyo Stock Exchange). In 1968 begon het bedrijf met het produceren van diverse soorten elektrisch gereedschap (zoals gazon- en tuingereedschappen) en in 1973 werd de naam gewijzigd naar de huidige naam. Door de jaren heen groeide het bedrijf verder en breidde ze het assortiment flink uit. In 2014 ondertekende Ryobi ook een samenwerkingsovereenkomst met de Duitse voetbalclub Hertha Berlin.


Ryobi kenmerkt zich door hun producten en accessoires zo te designen dat je zo veel mogelijk uit je ruimte kan halen. Met speciale organizer systemen kan je veel kwijt in een kleine ruimte. Een voorbeeld hiervan is het Ryobi Link systeem, een speciaal opberg systeem waarbij je producten gemakkelijk kan opbergen terwijl je weinig ruimte kwijt bent. Dit is ideaal voor iemand met een grote tuin die veel machines in bezit heeft en wat minder opbergruimte heeft.


Het assortiment van Ryobi bestaat uit o.a.: grasmaaiers, bladblazers, opbergboxen en hogedrukreinigers.
Ryobi Actie

1-72 of 715

1-72 of 715