Bing

Betalen

Betaalmogelijkheden
iDEAL Gratis
Creditcard (VISA/MasterCard) 0.9% van orderbedrag
PayPal 1.5% van orderbedrag
AfterPay - acceptgiro €0.99 servicekosten

(alleen mogelijk in Nederland)

AfterPay voor bedrijven €1.50 servicekosten

(alleen mogelijk in Nederland)

Bancontact Gratis (alleen mogelijk in België)
Rembours (betalen aan bezorger) Nederland: €19.95
Betalen bij afhalen Gratis (contant en PIN)

iDEAL
(indien u beschikt over internetbankieren in Nederland)

Met iDEAL kunt op het internet direct betalen via uw eigen internetbankieromgeving. ToolMax adviseert om deze optie te gebruiken omdat ze veilig, gemakkelijk en snel is. IDEAL is helaas niet te gebruiken in België. Meer informatie over iDEAL vindt u hier.

Hoe werkt iDEAL?
U kiest iDEAL als betaalmethode, vervolgens selecteert u uw bank (ING, ABN AMRO, Rabobank of een andere aangesloten bank). Vervolgens wordt u doorgeleid naar de site van uw bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en ToolMax wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
 • iDEAL is volledig gratis bij ToolMax
 • Let op: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor ING TAN-code - bij de hand.


  Creditcard en PayPal
  U kunt bij ons betalen middels uw VISA of Mastercard. Voor bestellingen via uw creditcard brengen we 0.9% van de orderkosten in rekening. Middels PayPal bieden we u de mogelijkheid om via uw PayPal rekening te betalen. Kiest u voor PayPal dan kunt u aan het einde van het bestelproces op de [Plaats bestelling] knop drukken. Vervolgens wordt het PayPal betalingsscherm getoond. Hier kunt u een keuze maken om met uw PayPal rekening te betalen of met creditcard. U kunt vervolgens uw creditcardgegevens invoeren en uw order afrekenen door op doorgaan te klikken.

  Voor bestellingen via PayPal brengen we 1.5% van de orderkosten in rekening (deze ziet u op het PayPal scherm onder het kopje ‘transactiekosten Paypal’. Meer informatie over PayPal vindt u hier.


  Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay
  AfterPay voert voor ToolMax.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt als particulier bij ToolMax.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 900,00 en als zakelijke klant tot €400,-.

  Let op: bij de regel ‘Kostenplaats’ moet u uw inkoopreferentie invullen.

  Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid, zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen door middel van een andere betaalmethode.

  U kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de AfterPay website.


  Bancontact
  Met Bancontact kunt u als Belgische rekeninghouder online aankopen doen middels uw bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Als u bankiert bij één van de volgende Belgische banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank kunt u via Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten bij ToolMax. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Bancontact website.


  Overboeking vooraf
  Bij een overboeking vooraf ontvangt u, na het plaatsen van uw bestelling, direct een bevestigingsmail met uw persoonlijke bestelnummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra uw betaling bij ToolMax is binnengekomen wordt uw bestelling in behandeling genomen.

  U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer 1039.80.245 (BIC/Swift: RABONL2U, IBAN: NL50 RABO 0103 9802 45), ten name van: Maxstore B.V. te Zuidhorn. Vermeldt u a.u.b. uw bestelnummer.

  Houdt u bij het overmaken van uw betaling rekening met een overboekingstijd van 1 tot 3 werkdagen. Maakt u gebruik van Rabobank internetbankieren dan komt het bedrag binnen enkele minuten na overmaking bij ons binnen.


  Rembours
  U betaalt rechtstreeks aan de bezorger op het moment dat u het pakketje ontvangt.

  Zorgt u er dus voor dat u het gehele bedrag contant in huis heeft wanneer de bezorger langskomt. Treft de bezorger u niet thuis dan krijgt u van de bezorger een kennisgeving.

  Let op: een remboursbetaling is alleen mogelijk bij een bestelling met een orderbedrag tot € 1000,-. Een remboursbetaling boven de €499,- kan alleen worden voldaan op een PostNL afhaallocatie. De bestelling wordt dus niet thuis afgeleverd.

  Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij naast de eventuele verzendkosten een extra bedrag in rekening van €19,95. Deze optie is alleen mogelijk in Nederland.


  Betalen bij afhalen
  U kunt contant betalen of pinnen als u het product komt afhalen bij ons servicepunt aan De Hallen 11 in Groningen 9723 TW. Zodra uw bestelling gereed is voor afhalen nemen wij telefonisch en/of via mail contact met u op. U dient te wachten op het afhaalbericht. Indien u nog geen afhaalbericht van ons heeft ontvangen ligt uw bestelling dus nog niet voor u klaar! Indien een product volgens onze website op voorraad is, is het product aanwezig in Groningen en kunt u het direct afhalen. Het blijft verstandig om het product dan te bestellen of telefonisch te reserveren.