Detector

Detector

Zoekt u een detector? Dan zal u zich af moeten vragen waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Om te beginnen heb je natuurlijk verschillende soorten detectors, denk hierbij aan:

  • Thermodetectors
  • Geluidsmeters
  • Lichtmeters
  • Multidetectors
...

Wat zijn de voor- en nadelen van detectors

De belangrijkste voordelen van detectoren is dat er veel verschillende soorten zijn voor diverse doeleindes. Een thermodetector kan bijvoorbeeld gemakkelijk gebruikt worden voor het meten van reflecterende oppervlakken, vloeistoffen en directe luchttemperatuur. Maar ook voor het meten van koudebruggen en het risico op schimmelvorming. Geluidsmeters kunnen gebruikt worden voor het meten van bijvoorbeeld omgevingsgeluid, dit kan erg handig zijn bij bijvoorbeeld horeca en evenementen om eventuele overlast te voorkomen. Lichtmeters kunnen gebruikt worden voor het meten van de hoeveelheid licht in een ruimte, dit kan erg handig zijn voor bijvoorbeeld fotograven om overbelichting te voorkomen. Multidetectors kunnen gebruikt worden voor het meten van diverse soorten materialen in bijvoorbeeld betonwerk of stuukwerk. Dit kan erg handig zijn voor elektriciens en bouwvakkers om te weten hoe diep er geboord kan worden (zodat je niet per ongeluk dwars door een leiding heen boort of een stroomkabel raakt en daardoor onder stroom komt te staan). Meters zijn vaak erg nauwkeurig en geven een duidelijk beeld van de situatie. Een nadeel van detectoren is dat deze op batterij werken, u moet er dus goed op letten of de batterijen vol en opgeladen zijn. Ook kan het bedienen van het toestel een flink proces zijn omdat er veel informatie door moet worden gelopen alvorens deze goed gebruikt kan worden.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een detector kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze detectoren.

Detectors van de beste merken

Wij hebben een hoop detectors in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Bosch Blauw & Laserliner. Dit zijn detectors voor zowel professioneel als particulier gebruik. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een detector. Wij proberen altijd een zo concurrerend mogelijk te zijn en een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.

Waarom een detector bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe detector bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe detector? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 77

1-72 of 77