Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld

Meetgereedschap

Categorie - 237 - Meetapparatuur

Meetapparaturen

Zoekt u meetgereedschap? Dan zal u zich af moeten vragen waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Om te beginnen heb je natuurlijk verschillende soorten meetgereedschap denk hierbij aan:


  • Rolbandmaten (voor het opmeten van artikelen)
  • (Telescopische) meetstokken (voor het meten van binnenwerkse maten, vaak voorzien van een waterpas)
  • Bouwdriehoeken (voor het meten van hoeken en bepalen van graden van hoeken)
  • Landmeters (voor het inmeten van data om gebieden en terreinen in kaart te brengen)
  • Meetwielen (een wiel met een ingebouwde meter om precies de gewenste afstand af te leggen die u wenst te meten)
  • Manometers (voor het meten van luchtdruk in o.a. banden)
  • Vochtigheidsmeters (voor het meten van het vochtpercentage in hout)
  • En nog vele andere soorten voor verschillende soorten metingen


Meetgereedschap kan worden gebruikt voor diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan: het opmeten van artikelen, het meten van binnenwerkse maten, het meten van hoeken en het bepalen van de graden van een hoeken, het meten van gebieden en terreinen, het meten van luchtdruk, het meten van luchtvochtigheid en nog vele andere werkzaamheden. Meters zijn een gemakkelijk hulpmiddel om data in kaart te brengen om hiermee eventuele actie te ondernemen of de benodigde informatie te gebruiken voor de rest van de klus. Voor vrijwel alle soorten werkzaamheden zijn er wel geschikte meetinstrumenten. Alle meetgereedschappen hebben hetzelfde doel: het doen van metingen en hierbij bepaalde waardes aangeven zodat deze data verzameld en gebruikt kan worden.


Advies of hulp nodig bij de aanschap van meetgereedschap?

Voor nog meer tips over de aanschaf van meetgereedschap kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort accessoires een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze meetgereedschappen.


Meetgereedschap van de beste merken

Wij hebben een hoop soorten meetgereedschap in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan DeWalt, Stabila en Stanley. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van meetgereedschap. Wij proberen altijd een zo concurrerend mogelijk te zijn en een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.


Waarom meetgereedschap bij ToolMax bestellen?

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos meetgereedschap bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van nieuw meetgereedschap? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen