Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld
Prijs
tot
Prijs filteren
Voorraad
Categorieën
Aantal accu's
Onbelast toerental
Onbelast toerental
Het onbelaste toerental is de maximale snelheid van een machine zonder belasting. Bijvoorbeeld: een boormachine heeft een onbelast toerental van 3000 rpm.
Gereedschapsopname
Aantal slagen p.min
Aantal slagen p.min
Aantal slagen per minuut is hoe vaak een beweging herhaald wordt binnen één minuut. Bijvoorbeeld: 120 slagen per minuut betekent dat de beweging 120 keer herhaald wordt in één minuut.
Beitelfunctie
Beitelfunctie
De beitelfunctie is een gereedschapsfunctie die de rotatie van het gereedschap omzet in een hamerende beweging voor het breken of hakken van materiaal.
Slagkracht
Slagkracht
Hoeveel slagkracht je nodig hebt, is afhankelijk van het materiaal waarin je boort en hoe groot de gaten moeten worden. Als richtlijn kun je aanhouden: Voor lichte boorklussen, tot 20 Ø in beton 2 joule of minder. Voor middelzware boorklussen, tot Ø 24 mm in beton 2-3 joule.
Koffer
Voltage
Voltage
Volt (V) is de eenheid waarmee elektrische spanning wordt uitgedrukt. Hoe hoger het accuvoltage, hoe krachtiger de machine. Verreweg de meeste accumachines hebben een 18V accu.
Gewicht

Makita Accu Breekhamer

De Makita Accu Breekhamer is een toonbeeld van kracht en efficiëntie in een compact formaat. Deze machine, aangedreven door Makita's toonaangevende LXT accutechnologie, biedt gebruikers de vrijheid van draadloos werken zonder in te leveren op sloopkracht. Het ergonomische ontwerp en de trillingsdemping zorgen voor comfort tijdens langdurig gebruik. Met een duurzame constructie en snelle, efficiënte prestaties is de Makita Accu Breekhamer ideaal voor professionals die mobiliteit en kracht nodig hebben.

Filter
Weergave:
Sorteren:
Makita DHK180ZJ Accu breekhamer (Schraper) 18V - Zonder accu's en lader   - DHK180ZJ
508,07 419,89 Excl. BTW
Weergave:
Sorteren:
Filter

Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen