Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld
Prijs
tot
Prijs filteren
Voorraad
Categorieën

Laserliner Inspectiecamera

Laserliner staat bekend om zijn hoogwaardige meet- en inspectiegereedschap, en hun inspectiecamera's vormen daar geen uitzondering op. Deze camera's zijn speciaal ontworpen om professionals te helpen bij het inspecteren van moeilijk bereikbare plaatsen, zonder dat daarvoor ingrijpende maatregelen nodig zijn. Wat de inspectiecamera's van Laserliner zo speciaal maakt, is hun vermogen om heldere, gedetailleerde beelden te leveren in krappe of donkere omgevingen. Uitgerust met flexibele sondes en krachtige verlichting, maken deze camera's het mogelijk om achter muren, binnen leidingen, of in andere verborgen ruimtes te kijken, waardoor ze een onmisbaar hulpmiddel zijn voor elke professional.

Inspectiecamera

Een inspectiecamera, ook wel een endoscoop of borescope genoemd, is een flexibel instrument dat wordt gebruikt om visuele inspecties uit te voeren op plaatsen die anders moeilijk te bereiken of te zien zijn. Deze camera's hebben een lange, dunne kabel met aan het uiteinde een camera en verlichting, waardoor gebruikers beelden en video's kunnen vastleggen van binnenin structuren. Laserliner inspectiecamera's zijn ideaal voor het inspecteren van leidingen, het opsporen van verstoppingen, het controleren van de staat van isolatie, en het diagnosticeren van problemen in gesloten systemen. Met functies zoals draaibare camerakoppen en zoommogelijkheden, bieden ze een gedetailleerd zicht dat essentieel is voor nauwkeurige diagnose en probleemoplossing.


Aankooptips

Bij het kiezen van een Laserliner inspectiecamera is het belangrijk om rekening te houden met de specificaties die passen bij jouw behoeften. Let op de lengte en flexibiliteit van de sonde, de kwaliteit van de camera en de verlichting, en de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat. Overweeg ook of je extra functies nodig hebt, zoals waterbestendigheid of de mogelijkheid om beelden op te slaan en te delen. Afhankelijk van je vakgebied, of je nu in de bouw, loodgieterij, HVAC, of automotive werkt, kan de juiste inspectiecamera je helpen om je werk efficiënter en effectiever uit te voeren.


Bij ToolMax begrijpen we het belang van de juiste accessoires om het meeste uit je Laserliner inspectiecamera te halen. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan Laserliner Accessoires, van extra sondes tot draagtassen. Als je op zoek bent naar specifieke accessoires voor je inspectiecamera, dan hebben wij wat je nodig hebt om je inspectietaken naar een hoger niveau te tillen.

Filter
Weergave:
Sorteren:
Laserliner VideoScope XL Inspectiecamera - 9mm x 3,5m - 082.114A - 082.114A
127,34 105,24 Excl. BTW
Laserliner VideoInspector 3D | Professioneel Videoinspectieysteem | koffer - 082.270A
1.315,29 1.087,02 Excl. BTW
Laserliner VideoPocket - 082.261A
95,15 78,64 Excl. BTW
Laserliner VideoPocket HD - 082.262A
161,84 133,75 Excl. BTW
Laserliner VideoScope One - 082.252A
117,52 97,12 Excl. BTW
Laserliner VideoScope XXL - 082.115A
216,44 178,88 Excl. BTW
Laserliner VideoScope XXL set - Inspectiecamera - 082.258A
252,90 209,01 Excl. BTW
Weergave:
Sorteren:
Filter

Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen