Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld

Laserliner inspectiecamera

Prijs
tot
Prijs filteren
Voorraad
Categorieën

Laserliner Inspectiecameras

Laserliner staat bekend om zijn geavanceerde meet- en inspectieoplossingen die professionals in verschillende industrieën ondersteunen. Hun inspectiecamera's, waaronder warmtebeeldcamera's en video-inspectieapparatuur, zijn ontworpen om de zichtbaarheid in moeilijk bereikbare plaatsen te vergroten en gedetailleerde analyses te bieden. Wat deze producten speciaal maakt, is hun vermogen om verborgen problemen te onthullen, zoals warmteverlies, vocht, verstoppingen en elektrische problemen, zonder destructieve methoden te gebruiken. De warmtebeeldcamera's van Laserliner bieden nauwkeurige temperatuurmetingen en visuele warmtekaarten, terwijl hun video-inspectiecamera's voorzien zijn van flexibele sondes en heldere displays voor het inspecteren van binnenstructuren. Deze tools zijn essentieel voor het diagnosticeren van problemen en het waarborgen van de integriteit van structuren en systemen.

Laserliner Warmtebeeldcamera

Een warmtebeeldcamera is een instrument dat infraroodstraling detecteert en deze omzet in een visueel beeld dat temperatuurverschillen weergeeft. Deze camera's worden gebruikt om warmtebronnen te identificeren en te analyseren, waardoor ze onmisbaar zijn voor het opsporen van isolatieproblemen, waterlekkages, elektrische oververhitting en meer. Het gebruik van een warmtebeeldcamera van Laserliner is eenvoudig: richt de camera op het te onderzoeken gebied en het apparaat genereert een kleurrijke warmtekaart die temperatuurverschillen visueel weergeeft. Deze technologie is bijzonder waardevol voor bouwinspecteurs, elektriciens, HVAC-technici en iedereen die onderhoud of diagnostiek uitvoert in gebouwen.


Laserliner Inspectiecamera

Een inspectiecamera, ook wel een endoscoop of borescope genoemd, is een flexibele camera die is ontworpen om visuele inspecties uit te voeren in gebieden die moeilijk toegankelijk zijn. Deze camera's hebben een lange, dunne sonde met een camera aan het uiteinde, waardoor gebruikers beelden en video's kunnen vastleggen van binnenin muren, leidingen, motoren en andere gesloten structuren. Laserliner inspectiecamera's zijn uitgerust met heldere LED-verlichting en high-definition displays, waardoor ze ideaal zijn voor het inspecteren van leidingwerk, het opsporen van verstoppingen, en het controleren van de staat van machines. Ze zijn onmisbaar voor professionals in de bouw, automobielindustrie en loodgieterij.


Bij ToolMax zijn we trots op ons uitgebreide assortiment aan Laserliner inspectiecamera's en accessoires. Of je nu op zoek bent naar extra sondes, vervangende onderdelen of andere accessoires om je inspectiecamera te complementeren, wij hebben wat je nodig hebt om je inspectietaken naar een hoger niveau te tillen.

Filter
Weergave:
Sorteren:
Laserliner VideoScope XL Inspectiecamera - 9mm x 3,5m - 082.114A - 082.114A
127,34 105,24 Excl. BTW
Laserliner ThermoCamera Connect | Infrarood Camera - 082.086A
957,55 791,36 Excl. BTW
Laserliner VideoInspector 3D | Professioneel Videoinspectieysteem | koffer - 082.270A
1.315,29 1.087,02 Excl. BTW
Laserliner VideoPocket - 082.261A
95,15 78,64 Excl. BTW
Laserliner VideoPocket HD - 082.262A
161,84 133,75 Excl. BTW
Laserliner VideoScope One - 082.252A
117,52 97,12 Excl. BTW
Laserliner VideoScope XXL - 082.115A
216,44 178,88 Excl. BTW
Laserliner VideoScope XXL set - Inspectiecamera - 082.258A
252,90 209,01 Excl. BTW
Weergave:
Sorteren:
Filter

Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen