Klantenservice

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

search
   Levertijden
  • Hoe snel wordt het artikel geleverd als het voorradig is?

   Afhankelijk van de wijze van betalen/verzenden wordt uw bestelling, indien besteld op maandag t/m vrijdag voor 22.45 uur en op zaterdag voor 21.00 uur nog dezelfde dag verzonden. De bestelling wordt doorgaans binnen 24 uur afgeleverd..

   Let op: Bestaat uw bestelling uit meerdere producten, dan dienen alle producten op voorraad te zijn (indien 24-uurs levering gewenst is). U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling in deellevering te laten uitleveren. Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenproces. Wij rekenen hiervoor €3,95 extra.

  • Wat is de levertijd als het artikel niet voorradig is?

   Indien het product niet voorradig is staat bij het artikel vermeld wat de levertijd is. Op het moment dat er een levertijd bij het product staat aangegeven betekent dit dat het product niet voorradig is en binnen de aangegeven levertijd naar u zal worden verzonden.

   Het kan voorkomen dat de aangegeven levertijd niet gehaald kan worden, doordat het artikel ook niet voorradig is bij de producent. Wij proberen u daar zo spoedig mogelijk per mail van op de hoogte te stellen. Mocht u hier niet over geinformeerd zijn verzoeken wij u een mail te sturen naar [email protected] 

  • Wat als de levertijd van mijn product is verlopen?

   Onze inkoop werkt er hard aan om u te voorzien van een nieuwe levertijd. Als u binnen 3 werkdagen geen bericht van ons heeft ontvangen, verzoeken wij u om te mailen naar [email protected]

  • Ik heb meerdere artikelen besteld, wat is dan de levertijd?

   Als u meerdere artikelen heeft besteld dan geldt de levertijd van het artikel met de langste levertijd. Wij verzamelen namelijk uw bestelling en zodra deze compleet is wordt deze verstuurd.

   Indien u de voorradige artikelen eerder wenst te ontvangen, kunt u voor een kleine bijbetaling een deellevering aanvragen.