Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld
Prijs
tot
Prijs filteren
Voorraad
Aantal accu's
Onbelast toerental
Onbelast toerental
Het onbelaste toerental is de maximale snelheid van een machine zonder belasting. Bijvoorbeeld: een boormachine heeft een onbelast toerental van 3000 rpm.
Gereedschapsopname
Aantal slagen p.min
Aantal slagen p.min
Aantal slagen per minuut is hoe vaak een beweging herhaald wordt binnen één minuut. Bijvoorbeeld: 120 slagen per minuut betekent dat de beweging 120 keer herhaald wordt in één minuut.
Slagkracht
Slagkracht
Hoeveel slagkracht je nodig hebt, is afhankelijk van het materiaal waarin je boort en hoe groot de gaten moeten worden. Als richtlijn kun je aanhouden: Voor lichte boorklussen, tot 20 Ø in beton 2 joule of minder. Voor middelzware boorklussen, tot Ø 24 mm in beton 2-3 joule.
Boorcapaciteit Beton
Gewicht

Hikoki Accu Breekhamer

De Hikoki Accu Breekhamer markeert een revolutie in draadloze sloopkracht. Uitgerust met een hoogwaardige borstelloze motor, levert deze breekhamer consistente, krachtige prestaties voor allerlei sloopwerkzaamheden. Zijn compacte ontwerp en lichte gewicht verbeteren de hanteerbaarheid en verminderen vermoeidheid bij langdurig gebruik. De geavanceerde accutechnologie zorgt voor een lange werkduur, waardoor gebruikers efficiënt kunnen werken zonder frequente onderbrekingen. Met zijn robuuste bouw en gebruiksgemak is de Hikoki Accu Breekhamer een essentieel gereedschap voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en mobiliteit.

Filter
Weergave:
Sorteren:
Weergave:
Sorteren:
Filter

Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen