Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld

Hikoki Hamer Actie

Prijs
tot
Prijs filteren
Voorraad
Categorieën
Onbelast toerental
Onbelast toerental
Het onbelaste toerental is de maximale snelheid van een machine zonder belasting. Bijvoorbeeld: een boormachine heeft een onbelast toerental van 3000 rpm.
Gereedschapsopname
Opgenomen vermogen
Opgenomen vermogen
Opgenomen vermogen is de elektrische energie die een apparaat verbruikt tijdens gebruik, gemeten in watt (W).
Aantal slagen p.min
Aantal slagen p.min
Aantal slagen per minuut is hoe vaak een beweging herhaald wordt binnen één minuut. Bijvoorbeeld: 120 slagen per minuut betekent dat de beweging 120 keer herhaald wordt in één minuut.
Slagstop
Slagstop
Slagstop op een boorhamer is een functie waarmee je de hameractie kunt uitschakelen, zodat de boorhamer alleen als een gewone boormachine werkt zonder te hameren. Dit is handig voor taken waarbij de hamerfunctie niet nodig is, zoals boren in hout.
Slagkracht
Slagkracht
Hoeveel slagkracht je nodig hebt, is afhankelijk van het materiaal waarin je boort en hoe groot de gaten moeten worden. Als richtlijn kun je aanhouden: Voor lichte boorklussen, tot 20 Ø in beton 2 joule of minder. Voor middelzware boorklussen, tot Ø 24 mm in beton 2-3 joule.
Boorcapaciteit Beton
Gewicht

Ontdek nu de buitengewone kracht van de boor- en breekhamers van HiKOKI met deze actie. Grijp deze unieke kans en profiteer van deze aanbieding. Upgrade jouw werkervaring met de ongeëvenaarde combinatie van kracht, comfort en duurzaamheid die HiKOKI biedt. Mis niet de kans om de hoge kwaliteit en technologie van de nummer één in boor-en breekhamers te ervaren. Maak van elk project een succes met HiKOKI!

Filter
Weergave:
Sorteren:
Hikoki H60MEY WTZ SDS-MAX HAKHAMER  UVP BL AHB - H60MEYWTZ
654,99 541,31 Excl. BTW
Hikoki H65SB3 WTZ HAKHAMER 30MM ZESKANT - H65SB3WTZ
1.155,34 954,83 Excl. BTW
Weergave:
Sorteren:
Filter

Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen