Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld

Ladders en trappen

Categorie - 418 - Klimmateriaal/ladders

Ladders en trappen

Zoekt u een ladder of een trap? Dan zal u zich af moeten vragen waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Om te beginnen heb je natuurlijk verschillende soorten ladders en trappen. Denk hierbij aan:


  • Trappen (geschikt voor langere tijd werken op hoogte)
  • Ladders (geschikt voor kortere tijd werken op hoogte)
  • Telescopische ladders (geschikt voor het werken op hoogte in kleine ruimtes, heeft een uitschuifbaar deel)
  • Steigers (voor het langdurig en veilig werken op hoogte op één of meerdere platformen)


Het belangrijkste verschil tussen trappen en ladders is dat een trap stijlen heeft aan de zijkant en platte treden heeft (i.p.v. sporen), bovendien hebben trappen een platform om op te staan, ladders hebben dit niet. Dit maakt het langer werken op hoogte een stuk gemakkelijker met een trap dan met een ladder, omdat er veel meer en stabielere sta ruimte is. Telescopische ladders kunnen worden gebruikt voor het werken in kleine ruimtes, dit is een ladder voorzien van een uitschuifbaar deel zodat deze op de juiste hoogte ingesteld kan worden. Steigers kunnen gebruikt worden voor zowel binnen als buitengebruik en voor langdurig veilig werken op hoogte. Ook hebben wij voor al ons klimmateriaal/ ladders handige accessoires, zoals (ophang)steunen, werkplatformen, uitstapbeveiligingen, veranker + afsteunbuizen en nog veel meer. Alles om veilig, gemakkelijk en snel te kunnen werken met uw klimmateriaal.


Advies of hulp nodig bij de aanschaf van een ladder of een trap?

Voor nog meer tips over de aanschaf van ladders en trappen kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort accessoires een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze ladders en trappen.


Ladders en trappen van de beste merken

Wij hebben een hoop soorten ladders en trappen in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Altrex en Little Jumbo. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een ladder of trap. Wij proberen altijd een zo concurrerend mogelijk te zijn en een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.


Waarom een ladder of een trap bij ToolMax bestellen?

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een ladder en trap bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van nieuwe ladder of trap? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen