Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld

Fairybell

Fairybell - Let's light up your world!

Fairybell is hét merk als het gaat om sfeervolle en eenvoudig te installeren kerstverlichting voor in de tuin, op het balkon of aan de gevel. De prachtige producten van Fairybell kunnen jouw huis tijdens de feestdagen omtoveren tot een waar kerstparadijs.


De geschiedenis van Fairybell

De geschiedenis van Fairybell begint in Nederland, waar het bedrijf is opgericht. Zij zochten naar een manier om kerstverlichting op een eenvoudige en stijlvolle manier te kunnen ophangen, zonder gedoe met ladders en ingewikkelde installaties. Zo ontstond het idee voor een kerstverlichtingssysteem dat eenvoudig te installeren is en een prachtig resultaat oplevert.


Ze hebben geëxperimenteerd met verschillende materialen, ontwerpen en technieken om tot het uiteindelijke product te komen. Het resultaat is een innovatief en gebruiksvriendelijk systeem, waarbij de kerstverlichting op een eenvoudige en snelle manier kan worden opgehangen. Het systeem bestaat uit een vlaggenmast met daaraan bevestigde LED-verlichting, die in de vorm van een kerstboom wordt opgehangen.


De unieke en sfeervolle Fairybell kerstverlichting heeft inmiddels zijn weg gevonden naar vele huishoudens en bedrijven over de hele wereld. Het succes van het product is te danken aan de combinatie van gebruiksgemak, kwaliteit en het prachtige resultaat dat het oplevert. De Fairybell kerstverlichting is inmiddels verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen, zodat er voor iedere locatie en gelegenheid een passend product te vinden is.


Voorraad
Filter
Weergave:
Sorteren:

Geen artikelen gevonden

Helaas zijn er geen artikelen gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht.
Pas uw zoekcriteria aan.
Homepage
Weergave:
Sorteren:
Filter

Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen