Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld

Verfspuit

Een verfspuit is een machine waarmee u gemakkelijker en sneller grote oppervlaktes kunt voorzien van een mooie verflaag. U dient enkel het verfreservoir te vullen met verf en u bent klaar om de verfspuit te gebruiken om het gewenste object te verven.


Een verfspuit levert een mooier, strakker en netter resultaat op dan een kwast of een roller. Tevens werkt een verfspuit ook veel sneller dan een traditionele kwast of roller. Binnen een minuut kunt u namelijk al enkele vierkante meters verven met een verfspuit.


Bij Toolmax vindt u een aantal betrouwbare verfspuiten in ons assortiment, stuk voor stuk van gerenommeerde merken. We helpen u graag bij uw keuze voor een nieuwe verfspuit en/of bijpassende accessoires.


Waar let u op bij aankoop van een verfspuit?


Wanneer u een verfspuit gaat kopen is het belangrijk om vooraf na te denken over de omvang van de klus, het type verf dat u wilt gaan gebruiken, het gewenste resultaat en de hoeveelheid spuitnevel die vrijkomt.


De omvang van de verfklus is belangrijk bij uw keuze voor een verfspuit. Wanneer u bijvoorbeeld een radiator of een tuinmeubel wilt gaan verven dan kunt u een verfspuit kiezen met een kleiner verfreservoir omdat het oppervlakte niet groot is. Denkt u hierbij aan een verfspuit met een verfreservoir van 300 milliliter. Voor dit soort kleinere klussen kunt u zowel een verfspuit met airless systeem kiezen als een HVLP-systeem (High Volume, Low Pressure). Een verfspuit met HLVP-systeem maakt gebruik van de luchtdruk om de verf te sprayen terwijl een airless systeem werkt met een turbine zonder lucht.


Wanneer u een paar muren wilt gaan verven dan kunt u een verfspuit met een groot verfreservoir of een verfspuitsysteem kiezen. Een verfspuitsysteem bestaat uit een losse turbine die de kracht levert om de verf te spuiten en een opzetstuk dat u in uw hand houdt. Dit opzetstuk bestaat uit een verfreservoir en een spuitmond. Dit opzetstuk zit met een slang aan de turbine vast.


Wilt u een tuinhuis of een garage verven dan heeft u een verfspuitsysteem nodig met een hoge verfopbrengst en spuitcapaciteit. U heeft dan ook een reservoir nodig met een grote inhoud. U kunt ook kiezen voor een verfspuitsysteem zonder reservoir waarbij de verfspuit de verf direct vanuit de emmer zuigt. Voor grote klussen kunt u het beste kiezen voor een airless verfspuit omdat deze sneller, nauwkeurige en breder toepasbaar is vergeleken met een HVLP-verfspuit.


Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het type verf dat u wilt gebruiken. Welke verf een verfspuit of verfsysteem kan verwerken hangt af van de spuitkop. De meeste spuitkoppen zijn geschikt voor zowel verf op waterbasis als verf op solventbasis. Meestal wordt een verfspuit geleverd met één spuitopzetstuk. Let er bij uw aankoop dus goed op welke spuitkoppen erbij geleverd worden.


Wanneer u een professioneel schilder bent of wanneer u graag net werkt aflevert, dan is het aan te raden om een airless verfspuit te kopen. Een airless verfspuit levert een strakker resultaat op den een HVLP verfspuit. Tevens werkt een airless verfspuit sneller waardoor u de klus niet alleen netter maar ook sneller kunt klaren. Een HVLP verfspuit zorgt voor een minder net resultaat, maar dit is altijd nog sneller en strakker dan wanneer u een kwast of roller zou gebruiken.


Tijdens het verven met een verfspuit zal u altijd last hebben van spuitnevel. Door te kiezen voor een HVLP verfspuit kunt u de hoeveelheid spuitnevel beperkt houden want een HVLP verfspuit zorgt voor minder nevel dan een airless systeem.


Verfspuiten van de beste merken


We hebben enkel reciprozagen van betrouwbare merken in ons assortiment. Of u nu een hobbymatige klusser bent of dat u juist op zoek bent naar een professionele verfspuit, wij helpen u graag verder. Merken waarvoor u bij ons terecht kunt zijn bijvoorbeeld Airpress, Metabo en Bosch. Voor de verfspuiten van deze merken verkopen wij ook een groot aantal officiële en universele accessoires, zoals een slangset of een bovenbeker. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een verfspuit.


Een verfspuit bij Toolmax bestellen


Toolmax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat.


Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe verfspuit bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een verfspuit? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


Prijs
tot
Prijs filteren
Voorraad
Merken
Filter
Weergave:
Sorteren:
Airpress HVLP Verfspuit 1.7 STANDARD KL818 - 45103-1.7
38,48 31,80 Excl. BTW
Airpress H-3000 LVMP 1.4mm verfpistool - 45194-1.4
96,20 79,50 Excl. BTW
Airpress Verfspuit Bovenbeker blister 45191 - 4300041
29,57 24,44 Excl. BTW
Bosch Groen EasySpray | 18V-100 | Verfspuitpistool - 0603208000
109,01 90,09 Excl. BTW
Bosch Groen Fijnspuitsysteem PFS 2000 - 0603207300
110,00 90,91 Excl. BTW
Bosch Groen PFS 1000 - Fijnspuitsysteem - 0603207000
92,23 76,22 Excl. BTW
Bosch Groen PFS 3000-2 Verfspuitsysteem - 0603207100
148,42 122,66 Excl. BTW
Bosch Groen PFS 5000 E Verfspuitsysteem	 - 0603207200
203,79 168,42 Excl. BTW
Weergave:
Sorteren:
Filter

Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen