Slagmoersleutel

Een slagmoersleutel of ook wel een slagmoeraanzetter of slagtol genoemd is gereedschap dat specifiek bedoelt is voor het vastzetten en losdraaien van moeren. Een slagmoersleutel wordt vaak gebruikt in autogarages voor het monteren van velgen op uw auto. Desondanks dat de slagmoersleutel al langere tijd wordt gebruikt in de installatiewereld en auto-industrie, zie je de slagmoersleutel ook meer op de bouw. Dit komt omdat de kracht van een slagmoersleutel nog krachtiger is dan die van een slagschroevendraaier. Een slagmoersleutel werkt mechanisch en een momentsleutel manueel. Omdat een momentsleutel manueel werkt, kun je handmatig de exacte precisie bepalen.

...

Er zijn een aantal soorten slagmoersleutels, bijvoorbeeld ook op stroom of op lucht. Een slagmoersleutel op accu zijn vaak een goed alternatief voor netstroom, qua handzaamheid en kracht zijn ze bijna hetzelfde. Een slagmoersleutel op lucht (ook wel Pneumatisch genoemd) is echt voor de krachterige klus, dit maakt elke moer of bout los.

De meeste accu slagmoersleutels zijn 18V, dit omdat er veel kracht bij nodig is en de 18V dit prima kan doen. Tevens kunt u er ook voor kiezen om hoger dan 18V te kiezen, dit omdat dit krachtiger is en u dan geen netstroom nodig heeft.

Bij Toolmax vindt u een aantal betrouwbare slagmoersleutels in ons assortiment, stuk voor stuk van gerenommeerde merken. We helpen u graag bij uw keuze voor een nieuwe slagmoersleutel en/of bijpassende accessoires.

Waar let u op bij aankoop van een slagmoersleutel?

Het belangrijkste waar je moet op letten bij het kopen van een slagmoersleutel is de maximale koppel. Bij slagmoersleutels wordt het vermogen aangegeven door de hoeveelheid koppel, gemeten in Newton-meter (Nm). Afhankelijk van waarvoor je de slagmoersleutel wilt gebruiken kun je kiezen voor een slagmoersleutel met hogere of lagere koppel.

Slagmoersleutels van de beste merken

We hebben enkel slagmoersleutels van betrouwbare merken in ons assortiment. Of u nu een hobbymatige klusser bent of dat u juist op zoek bent naar een professionele slagmoersleutel, wij helpen u graag verder. Merken waarvoor u bij ons terecht kunt zijn bijvoorbeeld Makita, Bosch Blauw, Festool DeWalt en Metabo. Voor de slagmoersleutels van deze merken verkopen wij ook een groot aantal officiële en universele accessoires, zoals een koffers en handgrepen. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een slagmoersleutel.

Een slagmoersleutel bij Toolmax bestellen

Toolmax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat.

Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe slagmoersleutel bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een slagmoersleutel? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


23 artikel(en)

23 artikel(en)